Şimdi Ara

660ti vs HD 7950 (guncel testler) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
1.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kaan0101

quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

quote:

Benim modsuz 1300\1800 hızlarında aldığım değerleri geçememişsiniz

pm den dun gecmıcegımı zaten yazmıştım

ama sızın ekran kartı mopdlu vede yukardada kartınızın standar vede o testı o.c lu aldığınız degerlerıde yazdım.
    nasıl modsuz diyorsun çözemedim

Benim ekran kartımın neresi modlu allah aşkına sen beni bmw ile karıştırdın heralde onun düzeltme yaptığı kart 4gb wf3 tü bu skoru aldığım kart asus dcu2 ilk sahibine stabil hangi hızlarda kullanıyormuş aldığım arkadaş mur88 bence bir 670 al kullan ne demek istediğimi anlarsın o kartın fanları yüzde 60 ta bile sessizdi bios atsan bile o hızlara çıktığında stabil kalmıyor 670 ler hızını düşürür böyle bir durum varken soğutma yetmese kart ısınsa zaten 1300 de stabil çalışmaz kart hızını düşürür he ben 7950 kullandım ama senin aldığın 1200/1600 de günlük kullanazsın bu 7950 leri hemde 1240 ta bench alan dcu top gibi bir kart 1180 üzeri kullana izin vermiyordu benim işim sidik yarıştırmak değil ben alıp kullandığım kart ne ise nasıl ise onu yazarım iyi ose iyi kötü ise kötüdür illaki altında birşeyler arayacaksanız başkalarında arayın

ben yukarda yazıcaklarımı yazdım.
    mesajlarda alıntılandı.

• Bende yazacaklarımı yazdım 670 iyi olsa ne olur 7950 iyi olsa ne olur banane kim ne kullanıyorsa kullansın ama iki kartıda kullanmadan yorum yapıp görüş belirtmek çok abes oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bende yazacaklarımı yazdım 670 iyi olsa ne olur 7950 iyi olsa ne olur banane kim ne kullanıyorsa kullansın ama iki kartıda kullanmadan yorum yapıp görüş belirtmek çok abes oluyor

salla gitsin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 25 Mayıs 2013; 19:24:28 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.