Şimdi Ara

6600xt savaşı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
3.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunlarda çakma bilimadamları gibi 0 ları bol bulmuş saçıyorlar herhalde, 360 dolara 1 adet 0 daha koysak, 3600$ o da 30-31.000TL gibi bir rakam eder, biraz indirimle 24-25.000 e çakarız demişler.

Aslında bu insanların sattıkları şey hakkında bir bilgileri olduğunu sanmıyorum, sadece e.kartı ise bundan parayı vururuz diye düşünüyorlar.

+Bu ne abi ?

-Ekran kartı.

+Hani şu mining yapılan şey dimi bu ?

-He ya.

+Yenimi çıktı abi bu ?

-Evet.

+O zaman vurduk abi parayı, çünkü araba gibi düşün abi, buda 2021 çıkışlı yani son modelse iyi para eder bu.

-Sağlı, sollu yürürüz, diyorsun yani Necmi.

+Aynen abi, bu milletin anasını ağlatırız, 10 katını yazarız, çakarız gider abim, heyyy güzel abim, sen bunlardan getir getirtebildiin kadar, gerisi bende abim.

+Bu arada mars diye bir yer varmış, nasa diye birisi bulmuş, bu iş bittiğinde, snnle birlikte orada triplex villalarımızı alıp yerleşiyoruz abi. 6600xt savaşı 

-Sebep ?

+Abi merkezimizi orası yapıyoruz hem vergiden kurtuluyoruz hemde dünyadakilere ürünleri uzay teknolojisi adı atında 100 katına çakma imkanımız oluyo.

-Olm sen kralsın be Necmi.

+ Öleyim demi abi he he he.

• kayraTsu07 K kullanıcısına yanıt

Başındaki 2 fazla

Dediklerin korkunç bir şekilde doğru

Vatan satıcıları helee, iyi hatırlarım 11bin liraya 3060 çıkardılar ilk çıktığında :D

Ayıp olmasın vatan haini gibi fiyatları var

1PM bst diyorlar acaba doğru mu.. Siteleri F5 leyip duruyorum...

bir saat daha var 16'da diye biliyorum.

https://ibb.co/JFcsQyQL
  • 6600xt savaşı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bu 6700xt, simdi çıktı tr de 5600 liraya 6600xt. Gittigidiyorda 4700 lira. yinede uçuk fiyatlar

Orijinalden alıntı: kayraTsu07

bu 6700xt, simdi çıktı tr de 5600 liraya 6600xt. Gittigidiyorda 4700 lira. yinede uçuk fiyatlar

Merhaba.

Gittigidiyor'da 4700 TL demişsiniz.

Hangi marka-model? Link var mı?

Satıldı yeniden baktım, galiba aciliyetten satıyordu satıcı 5 adet stoğu vardı

newegg shuffle katıldım eğer seçilirsem tam olarak 379 dolara alma şansım var

Seçilmem büyük ihtimal

Teşekkürler.

1050 ti satıyorlar o paraya, umarım alırsın alet 2080 gibi bir şey nasıl 1080p kartı diye çıkarıyorlar anlamadım ben 2080 superle 2k oynuyorum ah vah ettiğim oyun yok.

• Bencede bu kart ile 2k da medium-high arası oynanır gibi ama tabi yüksek hz lerde tam performans almak için 100+ fps almak lazım ama o kadarda kritik değil. 3060 ile 3060ti arası bir kart.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

oyununa göre 3060 ti de tokatlıyor 2080 super de.bu paraya bunu çıkararak amd kendi topuğuna sıkmış olmuyor mu bu dururken 4 bine yabancı ülkelerde kim alır daha yukarısını yani ben olsam almam bu kart yıllarca gider hele 1080p'de.

• Hocam işte bunu düşürebilmek sıkıntı 4k ya alıp 6k ya koymuşlar hemen ilanlara 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

İnşallah seçilirim 379 dolara sapphire olanını alacağım hemde allahım yerimde duramıyorum

Not: Büyük ihtimal seçilmem :D

kdvsi gümrük vergisi derken 700-1000 tl arası bi bedel cıkıyor 379 dolarlık ürüne. 4.500 tlye elde oluyor yani kart. Seçilirsen

Gene iyi 6600xt savaşı 6-7bin tlden satmaya calısıolar kartı.Güzel para:D

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.