Şimdi Ara

6600gt de pipeline açılırmı nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumun arama kısmı maalesef çalışmıyor bu yüzden yeni bir topic açmak zorunda kaldım.
    kart palit 6600gt agp
    default hızları 500/900 ben 545/1080 de kullanıyorum stabil olarak 3dmark05 ten de 3300 civarı bir puan aldım bu puanı artırmak için nasıl bir yol izlemeyım ilk aklıma gelen pipe açmak oldu ama nasıl
    bildiğim kadarıyla kart 8 pipeline.
    rivatuner kullanarak nasıl pipe açabilrim?

• bu pipe açma olayı fiziksel olarak yapılan bişey bunu yazılımla yapamazsın kaldı ki 6600gtlerde açılabilecek pipe yok diye biliyorum ben
  • 6600GT'lerde tüm işhatları zaten açık. İşhatlarının yazılımsal olarak açabilirsiniz. Ancak her ekran kartında böyle bir durum yok.
  • 6600GT ler zaten en üst sınırdalar ve bu modellerde pipe açıldığını ilk kez senden duyuyorum. Sana tavsiyem 3Dmark programı ile test edecek ve yüksek bench almak istiyorsan;
    1) 40-60Gb 2. bir HD al ( yada sendekini formatla ama bu uzun ve gereksiz , ayırdığın zamana değmiyor)
    2) sonra sadece SP1 li bir sade windows kur. (ekstra bişey yükleme; antivirüs vs )
    3) ses ve vga sürücülerini kurduktan sonra vga ile direct x güncelle.
    4) DİSKİ BİRLEŞTİR
    5) Birkaç defa testi yap ve değerlerde azar azar oyna. Bu sayede karta zarar vermeden en üst değere çıkabilirsin.
    Pipe ile uğraşmana değmez. bunları yaparsan zaten üst limitine ulaşabilirsin. Bazı ufak ayrntılarda var ama o kadarda detaya girmene lüzum yok. Benim eski leadtek6600GT o detaylarda mezara gitti

• 660gt ler ZATEN SON SINIRDA KART DAHA FAZLA GİTMEZ EN FAZLA 10-11bin e çıkar 2003 te

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi (((TeAcHeR))) -- 28 Şubat 2006; 19:35:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sparkle 8800gt bu sisteme olur mu?
    15 yıl önce açıldı
    fx5200 mü ati 9950 mi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.