abi sen bana şunu gönder ben siteye upload edeyim. buraya da linki yazarım herkes kendi çeker.. ok. ozanatabey@msn.com a prg. mı at ben siteye upload edicem hadi..!
valla çok iyi olur bende 5 kişiye falan gönderdim:))
arkadaşlar bende bir çok programvar 6600 için en önemlisi eti camcorder.bunun yanında wav ve midi dosyalrı var isteyene gönderyim
Arkadaşlar blacklist isteyenler mailllerini kontrol etsin geçikme için özür diliyorum.
kardeş felaket teşekkür eederim... mükemmel bi program.. eticamcorder varsa birde ne güzel olur
beta kardeşim ben bir çok eti cam corder denedim 100 tane filan .registir edilmediği için çalişmadı .eğer sende varsa bana nekadar program gönderebilirsen gönder bende arkadaşlara göndereyim . contt@msn.com
hennavi saol . şimdi et yi arıyoruz
ABİ ETİ DE VAR SON SÜRÜMÜ AMA REGİSTER OLAYINI NASIL YAPICAĞINIZI ÇÖZZEMEDİNİZ HERALDE.Crack yapıcaksınız nasıl oldığunu biliyomusunuz.Yoksa msj atın anlatıyım.
BİLMİYORUM HENNAVİ anlatıver şöyle anlaşılır dilden
Abi şimdi siz bu porgramları zipli halde alıyorsunuz.Açtığınızda sis dosyası haricinde içinde birde .app uzantılı dosya olur.Programı yükledikten sonra o .app uzantılı dosyayı programın telefonda yüklü olduğu klasore atıp mevcut .app dosyası ile değiştiriyorsunuz.Olay bu kadar anlıcağınız bilgisayar oyunlarında yaptığınız işlemin aynısını yapıyorsunuz.
peki bu değiştirmeyi nasıl yapacağız kendimi yapıyor yoksa başka bir programmmı kullnıyorsun forward filan
kaç tane mp3 atabiliyorz peki ?
file manager ve forward la bunu yapabiliriz sanırı bir deniyim
evet böyle olacak ama bende ki eti sorunlu galiba . hennavi sen bana şu eti camcorder i göndersen contt@msn.com
ozan verdiğin linkten ultramp3 ü yükleyemedim sayfada hata veriyor maile atabilirmisin emreulugol@hotmail.com