Şimdi Ara

6600 dan pc ye sms leri nasıl atıcam??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonumda yaklaşık 4000 sms var ve artık hafıza doldu demeye başladı.. bunları pc ye aktarmak istiyorum.. Binbir program kullandım.. oxygen phone manager , msgsaver , desktopmessages.. hiçbiri çözüm olamadı.. Bi yardım edenin kölesi olucam..

• selam dostum.. message storer diye bir program var. nette aratırsan cok rahat cracklı ile bulabilirsin.

peki ne işe yarar bu program ?

bu program ile cep telefonundaki kayıtlı sms leri .txt dosyası haline getirip bilgisayarına aktarabilir arşivleyebilirsin..

programı nette bulamazsan özel mesaj at yardımcı olayım..

selamlar...
  • forumu arasaydın cevabı daha kolay bulabilirdin bir arkadaş sormuştu aynı soruyu.

http://forum.donanimhaber.com/m_3754055/mpage_1/key_//tm.htm#3754403
  • quote:

Orijinalinden alıntı: umutcan15

forumu arasaydın cevabı daha kolay bulabilirdin bir arkadaş sormuştu aynı soruyu.

http://forum.donanimhaber.com/m_3754055/mpage_1/key_//tm.htm#3754403

ama dedim ya denedim olmadı.. yoksa aradım

EDIT: Peki bir soru daha.. Pc ye atamazsam bunu denicem.. Telefon hafızasındaki msjları hafıza kartına nasıl aktarıcam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zo6 -- 24 Ağustos 2005, 9:38:28 >

• sen bluetooth seri portunu yanlış yazmışsındır programı çalıştıramadıysan. doğru com portunu işaretlemelisin.
    bluetooth bağlantı başlatma portunu değil veri aktarım portunu seçeceksin.
  • programda port ayarlamak için bi seçenek göremedim.. ama aağıda mRouter bulunamadı diyo..??
  • buna çare yok heralde acaba bi telefoncuya götürsem orda yapılabilir mi?

başka bi sorunumu söylym.. Mesaj hafozası olarak hafıza kartını seçiyorm , tüm ayarlar dogru olmasına rağmen "kısa mesaj gönderilemiyor" diyo.. bunun nedeni ne olabilir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.