Bildirim
6600 dan pc ye sms leri nasıl atıcam??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
selam dostum.. message storer diye bir program var. nette aratırsan cok rahat cracklı ile bulabilirsin.
peki ne işe yarar bu program ?
bu program ile cep telefonundaki kayıtlı sms leri .txt dosyası haline getirip bilgisayarına aktarabilir arşivleyebilirsin..
programı nette bulamazsan özel mesaj at yardımcı olayım..
selamlar... -
forumu arasaydın cevabı daha kolay bulabilirdin bir arkadaş sormuştu aynı soruyu.
http://forum.donanimhaber.com/m_3754055/mpage_1/key_//tm.htm#3754403 -
quote:
Orijinalinden alıntı: umutcan15
forumu arasaydın cevabı daha kolay bulabilirdin bir arkadaş sormuştu aynı soruyu.
http://forum.donanimhaber.com/m_3754055/mpage_1/key_//tm.htm#3754403
ama dedim ya denedim olmadı.. yoksa aradım
EDIT: Peki bir soru daha.. Pc ye atamazsam bunu denicem.. Telefon hafızasındaki msjları hafıza kartına nasıl aktarıcam?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zo6 -- 24 Ağustos 2005, 9:38:28 >
-
sen bluetooth seri portunu yanlış yazmışsındır programı çalıştıramadıysan. doğru com portunu işaretlemelisin.
bluetooth bağlantı başlatma portunu değil veri aktarım portunu seçeceksin. -
programda port ayarlamak için bi seçenek göremedim.. ama aağıda mRouter bulunamadı diyo..?? -
buna çare yok heralde acaba bi telefoncuya götürsem orda yapılabilir mi?
başka bi sorunumu söylym.. Mesaj hafozası olarak hafıza kartını seçiyorm , tüm ayarlar dogru olmasına rağmen "kısa mesaj gönderilemiyor" diyo.. bunun nedeni ne olabilir?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- nokia tuşlu telefon imei değiştirme kodu
- sim kart depolama alanı dolu
- redmi note 13 pro plus yorumlar
- belediyeden gelen mesajları engelleme
- kayıtlı olmayan numaraları engelleme
- teşhir telefon ne demek
- türk telekom numara değiştirme
- vodafone ödemeli arama
- iphone ses tanıma nedir
- exynos 1480
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X