Şimdi Ara

660 gtx ekran kartlı laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu ekran kartına sahip laptop arıyorum arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevirim.

• Msi ge60 ond. İ5-i7 gtx660m. Fiyat aralığı 1800-2500 tl. Bir de asusun oyuncu serilerinde var ama fiyat farkı msi ge60 a göre daha fazla. 3000-600 tl arasında satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 16 Ocak 2013; 1:57:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: recordink

bu ekran kartına sahip laptop arıyorum arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevirim.

http://www.ebrarbilgisayar.net/Urun/Msi-GE60-0ND-414XTR-i5-3210-25Ghz-8GB-750GB-2GB-GTX660-VGA-156-Freedos-Notebook-pmu238617.html ben bu siteden aldım ürünü arkadasım.tavsiye ediyorum. Win 7 kurdum flash bellekten 10-15 dk da herseyi tamamdı.tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: recordink

bu ekran kartına sahip laptop arıyorum arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevirim.

Yerinde olsam kendime kesin bir üst sınır koyarım fiyat olarak sonrasında alabileceğim en son model parçalarla donatırım bilgisayarı,
    artık ömrü ne kadar uzar bilmiyorum ama aklımda "keşke" diye bir düşünce olmaz.
    yani seçeneklarini belirle sonrasında laptop karşılaştırmasını gel burda yapalım,
    en azından bir "fıyat üst sınırı" koy
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus GT 1030 ekran kartı
    11 ay önce açıldı
    GALAX GTX 1060 6 GB EKRAN KARTI
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.