Şimdi Ara

66 milyar ve Polo (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
2.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    Olmaz reis 50de biz yapsak en az ihtimal olarak bakımı püsürü psikolojik sınırı değer kaybı falan filan . Dizel olmucak olsa neler var da işte benzin 4.5 lira

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • robertofiole kullanıcısına yanıt
    Otomatik vitesi görmemiştim kusura bakmayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 74.000'e indirim yaptırarak Giulietta dizel progression plus sıfır 2015 alırsınız. Hem de kırmızısindan. Yenge de görünce eminim otomatik olmamasını umursamayacaktir. Test sürüşünde d modunda kullanarak sorunu kesin çözersiniz

    30000'e 15 ay sıfır faiz de cabası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhan Hoca -- 17 Mart 2016; 19:53:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orhan Hoca kullanıcısına yanıt
    Mantıklı attım kafaya yol üstü birmot var gireyim yarın bi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yigit48

    Estafurullah hocam bende değişik tipleri gördüğümden geriliyor ortam haklısınız.


    İbreler poloyu gösteriyor. Doğuşta çalışan değerli bir abime haber saldım sunrooflu polonun stoğa düşmesini bekliyorum 69a bağlarız. Verilmiş siparişler varmış illa ki biri iptal olur. Galerilerde 67e sıfır km sunrooflu lakin 2015 modeller var eksiği bluetooth 2016larda standart. Kısmet.



    Hocam bluetooth olayı basit bir şey gibi gözükse de bence çok kullanışlı ve rahatlık sağlayan özellik...Hocam bende aracımda en aktif kullandığım özellik bluetooth...

    Yalnız sunroof olayına neden bu kadar takıldınız onu anlamadım hocam, bence ekstra bir özellik elbette olmuşken öyle olsun fakat yoksa zorlamaya gerekte yok

    Hani sunroof için beklemek gereksiz olur




  • Kimsede yazmamış,

    sıfır, cam tavan, a3 seviyesinde benim gözümde,

    1.4 TDI DSG OTOMATİK, SKODA, RAPID, SPACEBACK, bütün ihtiyacını karşılayacak bir araç
  • Ar yu seriiss? :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paranıza prestij satın alacaksınız az bile demişler
  • hmm milyar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O paraya arkadaşların önerdiği gibi Leon ya da 308 daha idealdir büyük araba yarın satarken de 2. el fiyatı kolay ölmez artı daha büyük olduğu için daha rahat işini görür küçük araçları trafikte çok sıkıştırıyorlar artı içinde çok sıkışabiliyor insan 4 kişi alıyor da 5. kişi çok kötü oluyor bagaj sorunu ayrı bir dert Leon motoru ile birlikte aracı kaldırır ama 308 daha ağırdır motor gücü hafif kalabilir araca ivmelenme de geri kalabilir ama 308 'in hdi larını metediyorlar etrafımdan duyduğum kadarı ile ama gözünü seveyim polo ya verme o parayı ya accent blue düşünmüyorsan yazdığım iki araca bak octavia rapid 'e de bak rapid o fiyata bulabilmen lazım diye düşünüyorum..

    Şimdi rapid sitesine girdim fiyatlara şaşırdımhttp://www.skoda.com.tr/models/rapid/fiyatlistesi gayet uygun 62.000 den başlıyor 72.900 + 1350 tl metalik renk ile en üst donanım alabiliyorsun artı 1.4 tdi motor canavar gibi araba polo ya göre çok iyi fiyatı var.. Polo ya o para bu araca göre hiç haketmiyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 18 Mart 2016; 3:36:41 >




  • Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    Yaşımı ve mesleğimi paylaşmak istemiyorum. Belki bir sokak temizlikçisi, belki bir işsiz, belki bir öğretmen, belki bir tüccar, belki bir çete üyesi, belki bir mühendis, eczacı, doktor, kamu personeli olabilirim. Bu benim zihin yapımı göstermez. Görüşler çıplak ele alınır. Kişinin ne olduğu, yaşının kaç olduğu önemli değildir.

    Akademisyenim diyorsun, "bir üst sınıf her anlamda her zaman daha avantajlıdır" diye şok şok şok bir cümle yazıyorsun. Pes.. Yuh.. Bilale anlatır gibi anlat lütfende aydınlığa erelim. Hakikaten sabah kahvemi içiyordum kahkaha attım. Üstüm başım masam kahve oldu senin yüzünden. "Leon ya da 308 almak varken polo almak absürddür" demişsin ki şu cümleyi yazarken bile gülüyorum. Kişisel yorumundur, eyvallah. Ancak burası forum, insanlar dikkate alıp senin düşüncelerini uygularsa hataya düşebilir.

    Lütfen birbirimize kızmadan konuşalım. Yazım anındaki sinirle hareket etmemeye çalışalım.

    Yakın zamanda aile fertlerinden birine sıfır km polo aldık. Bu aracı alırken çevremiz bize "o paraya ikinci el bmw al, focus al, leon al, düdük al, flüt al" diye diye başımızın etini yediler. Ancak biz poloyu alırken bir çok faktörü göz önünde bulundurduk, aynı paraya dsg+tdi çok küçük bi hasar kayıdı olan gıcır gıcır leon vardı tanıdıkta, tercih etmedik. Düz kafa düşününce leon polodan iyidir. Ancak dediğim gibi bu düz kafa mantığıdır. İnsanlar eşya alırken çeşitli kriterler belirlerler. Öncelik hangisindeyse ona göre karar verirler. Bizim poloyu tercih etme sebebimiz ilk olarak küçük olması. Çünkü şehir içi yoğun olarak kullanılacak (ayda en az 4000 km) . Aklınıza gelen tüm c sınıfı hb araçları kullandığımızı da belirtelim. İşim gereği D-E sınıfı araçların çoğunu "uzun süreli" kullanma şansım oldu. Herşeyi göz önüne aldık ve bizim için en avantajlı arabanın polo olduğuna karar verdik.

    Küçük olduğu için her yere parkediliyor. Her deliğe giriyor. Çabucak manevra alıyor. 1.4 olduğu için vergisi düşük. Yakıtı zaten söylemeye gerek yok tamamen bedavaya götürüyor. Utanmasa üste para verecek. Performansı gayet akıcı. Bastın mı gidiyor. Bayılma vs yok. İç mekan kalitesi gayet iyi. "Tok kapı hissi" gayet ileri derecede. Start-stop, esp vs vs hepsi var. Yol tutuşu gayet başarılı, süspansiyon gayet konforlu. E ne yapalım şimdi biz? Tam istediğimiz araç. Leon bize büyük, vergisi yüksek, yakıtı yüksek, yıl sonu genel gider olarak baktığında aradan bi iphone bi ps4 parası fark çıkıyor, isteyen alır harcar. Aynı paraya iki yaşında gıcır gıcır bir superb almayı bizde biliyoruz halbuki.

    Ayda 5 bin km yol yapıyorum. Benzinli aracımda oldu, dizel aracım da, lpg' li de. Neyin ne yaktığını, ne kadar gideri olduğunu otomobil merakımdan dolayı iyice hesapladım, tecrübe ettim. Dizel farkını hesapladın mı diye sorduğun için cevap veriyorum. İste, çarşaf çarşaf hesap dökeyim.

    Ayrıca otomobil piyasası çok yüksek. İnanın 66 bin polo için bedava bi para. İnsanlar 200 bin km' de 2005 corollaya 35 bin TL para istiyor. 2010 model civiclere 40 lira çekiyorlar. 2012 model bi focus bile 50-60 bin TL bandında oynuyor. Aşağısı boş paket şirket çıkması galerici paçozu olanlar ki onlara bakan da yok zaten. 2014 bir civic alayım desen 65-70 bin TL arası para istiyorlar. İsteyen tercih eder, ama kimine göre de B sınıfı araçlar daha iyi işte. Totalde en verimlisi B sınıfı olabiliyor bazen. Ha yok, ben sürüş keyfinin dibini vurmak istiyorum, yayla gibi geniş araba istiyorum dersen de kimse birşey diyemez. Gidersin 2001 model bi 7.40 alırsın, bir üst boyutta yaşamaya başlarsın. Tercihin ucu bucağı yok.




  • Akhilleus kullanıcısına yanıt
  • Emsali olam araçlar da o fiyattan aşağıda değil. Bu forumdakiler ayrı dünyada yaşıyorlar herhalde, piyasa bu arkadaşlar işinize gelmiyorsa başka kapıya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stand Alone -- 18 Mart 2016; 9:58:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    eiğ?
  • 1,2 tsi 90 bg. menuel poloya da 50.400 tl fiyat istiyorlar. Bu araç için bu fiyat da pahalı!
  • Sanırım csb bu konu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o parayı verdikten sonra en güzel seçenek

     66 milyar ve Polo

     66 milyar ve Polo




  • O paraya polo alınmaz arkadaşlar.Sıfıra yakın astralara yönelirdim ben.Mesela 2013 2014 full astra alabilirdiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kia ceed bakın polo nedir yahu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 66 milyor polo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.