Şimdi Ara

66 kiloyum 1.86'yım göbegim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Vücudunda hiç kas yok vücut geliştirme yapmalısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skinny fat vakası, acil spor

• Spor yap meyce suyu ice tea bira falan tüketeceksen çok az tüket bira hiç tüketme, karın kaslarını çalıştır oldu bitti ayrıca bunun konusu açılacak durum değil biraz kafanı çalıştır mantık kur yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: Volkan1x

Spor yap meyce suyu ice tea bira falan tüketeceksen çok az tüket bira hiç tüketme, karın kaslarını çalıştır oldu bitti ayrıca bunun konusu açılacak durum değil biraz kafanı çalıştır mantık kur yeter

volkan bey son cevabı vermiş bize bişey demek düşmez dediklerini aynen yapınız
  • 182 boyum var 103 kiloyum ve çok az göbeğim var. Kimse 103 kilo olduğuma inanmıyor.

Vücudunda çok az kas var galiba.

• Benimde sizin gibi ayni sekilde boyuma gore kilom az fakat gobegim var rahatsiz edici bir durum,yapmaniz gereken yaglarinizi eritmeniz yani kotu besinler yemiceksiniz zayifim ama yiyim demeyin sonra spor yapmaya baslayin gunluk kosu yuruyus gibi kisa surede erimez fakat eridiginde sevineceksinz :) Kolay Gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Calimeastro kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

182 boyum var 103 kiloyum ve çok az göbeğim var. Kimse 103 kilo olduğuma inanmıyor.

Vücudunda çok az kas var galiba.

Nee 103 kilo mu? Ay inanmıyorum

• Fazla olmasada bu durum benim içinde geçerli , p90x'in karın egzersizlerini yapmaya başladım. Gün aşırı yapıyorum , zaten 10-15dk sürüyo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.