Şimdi Ara

65binTL'ye kadar otomatik, 2.el, kullanımı keyifli araç arıyoruz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Markaları dışında pek ortak yönleri olmasa da Giulietta ve Alfa 159 arasındayız. Ne dersiniz?

• Facelift C4'e de bakın. 1.2 130 beygir 230 nm tork motor, EAT6 tork konvertörlü 6 ileri tam otomatik vites. Hem performanslı hem konforlu hem de ekonomik araç. Confort tekno plus veya exclusive donanımlar çok donanımlılar. Apple CarPlay bile var araçta. Şu linke bir bakın:

CİTROEN C4 ÖĞRETMENDEN TEKNOPLUS PAKET 7.000 KM

İlan No: 392270148

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-citroen-c4-ogretmenden-teknoplus-paket-7.000-km-392270148/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2011ve üzeri C5 2.0Hdi hydroactiv2 süspansiyonlu olan versiyon.

Alfa gibi sportif değildir ama çok konforludur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 13 Şubat 2017; 0:21:1 >
  • Gui full ve spor paket. 1.4 170 bg otomatik ve lpg tam uyumlu

• Spor tarzı bakıyorsanız i30 ceed leon bu 3 aracıda inceleyin derim

• Polo Gti
  • a3 golf leon uclusu veya giu alın bence. sedan lazımsa da temiz jetta vardır o fiyata.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cruze 2.0 dizel. Bu butce ile rahat alirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jetta 1.2 tsi dsg 42 bin km 2013 düşünürsen yardımcı olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi numantek -- 13 Şubat 2017; 7:26:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

Gui full ve spor paket. 1.4 170 bg otomatik ve lpg tam uyumlu

Bu konuda kesin bilgi var mıdır? Birçok Multiair motorlu araca lpg uygulandı diye biliyorum ama sorun çıkıyor diye duymuştum.
  • leon olabilir
  • pejo 508 de olabilir...
  • segment?

• C4 Puretech EAT6 Confort

Golf 6 1.4 TSi DSG 160 HP

• quote:

Orijinalden alıntı: entigin

Facelift C4'e de bakın. 1.2 130 beygir 230 nm tork motor, EAT6 tork konvertörlü 6 ileri tam otomatik vites. Hem performanslı hem konforlu hem de ekonomik araç. Confort tekno plus veya exclusive donanımlar çok donanımlılar. Apple CarPlay bile var araçta. Şu linke bir bakın:

CİTROEN C4 ÖĞRETMENDEN TEKNOPLUS PAKET 7.000 KM

İlan No: 392270148

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-citroen-c4-ogretmenden-teknoplus-paket-7.000-km-392270148/detay

BlueHDi olsa akşama satılırdı .

• hocam spor sürüş için o fiyatlara giulietta'dan ötesi yalan.
    alın bir 170 hp tct şanzıman, sunroof ve deri döşemeli giu.. keyfinize bakın. sürerken şuralardan dolanayım da biraz daha kullanayım, hemen inmeyeyim dedirten segmentindeki tek araç.
  • Giulietta nın yakıt tüketimi nasıl? şuan 1.5 dci megane kullanıyorum aracı değiştireceğim bende 65 - 70 bine kadar spor araç bakıyorum golf - megane - giulietta gibi
  • Ufak gelmezse seat ibiza 1.0 ecotsi 110 hp dsg tavsiye ederim. 110 beygir 200tork...Ayağına hakim olursan yakıttan üzmez, basarsan da arkandan bakan çok olur:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Whisper

Giulietta nın yakıt tüketimi nasıl? şuan 1.5 dci megane kullanıyorum aracı değiştireceğim bende 65 - 70 bine kadar spor araç bakıyorum golf - megane - giulietta gibi

giulietta tct 170'liğin yakıtı şehiriçi 8-11 arası kullanıma ve trafik yoğunluğuna bağlı olarak değişiyor.

ankarada yazın tüketimim 8.3 civarıyken kışın 10larda. ama yaktığının hakkını da fazlasıyla veriyor.

yakıt çok önemliyse dizel giulietta'lara bakabilirsiniz.
  • WalterWhite00 kullanıcısına yanıt
    Giulietta nın deposu kaç lt kaça doluyor bilmiyorum ama ben megane ile 60 lt 280 tl şehir içi yaklaşık 850 - 900 km yol gidiyorum genelde kısa mesafe olduğundan biraz fazla yakıyor da diyebiliriz. Uzun yolda da 1200 - 1400 km yol gidiyor tek depo ile tabi bu rakamlar giulietta da hayal olabilir :)

Şehir içi 600 - 700 şehir dışıda 900 - 1000 gitsin yeter :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.