Şimdi Ara

650K>>>180K

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    650K>>>180K
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------
    2020 YKS :
    650K>>>180K

Hayallerden çok uzak kaldık doğru konuşmak gerekirse. Polinom-Parabol-PKOB-Geometri gazabına uğradım. LTİ olsaydı çok daha farklı olabilirdi matematik benim için sanırsam...

180K için bölüm tavsiyelerinizi almak istiyorum ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanbaris -- 28 Temmuz 2020; 0:28:4 >

• Ne yapacaksınız hocam bundan sonra ? Mezuna mı kalacaksınız ?
  • Gideceğim hocam büyük ihtimal.
    Bilgi öğrenmek benim için çok güzeldi. İnşallah gideceğim üniversitenin kütüphanesine saklıyorum kendimi.
    Genel not ortalamasını 3.8 falan olarak tutabilirsem iyi üniversitelere yatay geçiş denemesi yaparım olmazsa Farabi tarzı üniversite değişim programlarıyla ayarlamaya çalışacağım.

Bölümün zorunlu ingilizce olması benim için avantaj olacaktır (öneri verecekler için söylüyorum)

-----
    Küçüklükten beri hayalim bilgisayar müh. idi aslında hala bilg.müh. geçmişten kalan bilgim ileriye dönük hayallerim var hala fakat yine de korkuyorum belirsizlik içinde herkes pc yazdığı için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanbaris -- 28 Temmuz 2020; 0:27:38 >
  • hasanbaris kullanıcısına yanıt
    Yolunuz her daim açık olsun hocam. Gittiğiniz üniversite kadar üniversitede ne yaptığınızda önemli. Siz kendi gayretinizle diğer mühendis adaylarının arasından sıyrılıp çıkarsınız. Buna eminim. Sağlıcakla kalın.
  • yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam. İyi geceler dilerim,siz de sağlıcakla kalın.
  • hasanbaris kullanıcısına yanıt
    kendi ışığına güvenen başkasının parlamasından rahatsız olmaz
  • Klementinn kullanıcısına yanıt
    Hayatım için yeni bir felsefe yaratacak cümle olabilir.Teşekkür ederim hocam :)
  • başkalarını boşverin hocam siz kendinize bakın olur böyle şeyler bir aralar inşaatte popülerdi sonra bir bakmışsın yapay zeka popüler olur. çalışan adam yine de bir yerlere tutunur merak etmeyin ama bu işin içinde çok büyük rekabet var kendinizi buna hazırlayın ona göre artık iyimser düşünmüyorum çoğu konuda.

rekabet yıllardır var son dönemlerde değil sadece yazılımda. çin hindular zaten bilirsin nüfusta fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayvebayansimit -- 28 Temmuz 2020; 1:13:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayvebayansimit B kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam yorumunuz için. ben de sizin gibi düşünüyorum. bakalım ilerisi ne getirecek...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.