Şimdi Ara

6500 TL ye kadar sistemde son karar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok fazla konu açtım çok soru sordum sizler de her defasında cevapladınız öncelikle bunun için çok teşekkür ediyorum şimdi kesin ve kesin kafamda 2 sistem var sağolsun vatan fiyatları arttırdığı için taksitsiz bir şekilde incehesaptan alacağım.

6500 TL ye kadar sistemde son karar

bu iki sistem arasında düşünüorum zaten sadece anakartları farklı iki anakartın birbirinden ne üstünlüğü alçaklığı vardır fiyat farkıda pek yok 150 TL kadar var görüşleriniz benim için önemli arkadaşlar.

NOT:Arkadaşlar sistemin kendi üzerinde 1 adet 8gb ram olduğu için bende ek olarak bir 8gb ram alıyorum toplam 8x2 RAM oluyor.

lk sistemin üzerinde Gigabyte B450M S2H Soket AM4 DDR4 mATX Gaming Anakart var 6270 TL oluyor

İkinci sistemin üzerinde ise MSI B450M PRO-M2 MAX AMD B450 Soket AM4 DDR4 4133(OC)MHz mATX Gaming Anakart var 6435 TL oluyor

https://www.incehesap.com/hypnotic-2680-gaming-PC-fiyati-41254/ bu sistem üzerinden yükseltme yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi areda1 -- 5 Temmuz 2020; 12:0:28 >

• Gigabyte daha iyi o sistemi al.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gigabyte b450m s2h daha iyi anakart ancak bu bütçelerle toplanan sistemde tek 8gb ram yetersiz. 2x8 yapmadan tam performans alamazsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben de gigabyte diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anakartı s2h olarak bırakıp ilk sistemi alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: xGlorfindel

gigabyte b450m s2h daha iyi anakart ancak bu bütçelerle toplanan sistemde tek 8gb ram yetersiz. 2x8 yapmadan tam performans alamazsiniz
    Hocam 2x8 gb ram var üzerinde 1 tane sistem üzerinde 1 tanede ben ek olarak alıyorum yani o şekilde oluyor.

Cevaplarınız için çok teşekkürler arkadaşlar ancak gigabyte neden daha iyi sebebi nedir diğerine göre yani.
  • areda1 kullanıcısına yanıt
    gigabyte b450m s2h vrm yapısı daha iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat uçmadan bir an önce almak gerekiyor artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sizin görüşünüz nedir acaba sistem hakkında ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: areda1

Hocam sizin görüşünüz nedir acaba sistem hakkında ?
    https://www.incehesap.com/battle-gold-webtekno-gaming-pc-fiyati-43358/

burada değişiklik yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 6 Temmuz 2020; 12:9:36 >
  • Münebbih kullanıcısına yanıt
    Hocam bu daha pahalıya denk geliyor 1 tek Anakart farklı ondan ve ssd'si m2 değil neden bunu önerdiniz acaba ?
  • Arkadaşlar sistemin kasası değişmiş 4 Fan Frisby FC-9320G 600W 80+ RGB Midi Tower Gaming Kasa olmuş ileride yani 1 ay sonra filan zaten psu almayı düşünüyorum sizce sorun yaşarmıyım bu kasa ile soğutma açısından ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.