arkadaşlar benim telefonlarla başım belada bir 6500 slide aldım ama sürekli donuyor. tel açılıyor ama menuye basmadan kitlenip kalıyor nedeni ne olabilir bide sonyericsson k850i telefonumu hiç düşürmediğim halde hoparlörü bozuldu bastırınca ses geliyor o kadar garantiye yolladım sizce sonuç ne olur yardıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm
Firmware güncelle 6500s için son firmware v9.60
bende 6500 slide kullanıyorum v8.40 dı biraz donuyordu güncelledim simdi hic donmuyor herseyi hızlandı su an v9.40 sanırım v9.60 ı cıkmıs sen bir güncelle fakat daha sonra dilinin ingilizce olacagını unutma nemesisle türkçe olur tabi ama ben yapmadım ing iyi NOT:ing. oldugu icin kuzenlerim telefonu karıstıramıyor :)
arkadaşım hafıza kartından da kaynaklanabilir bi format atmanı öneririm hafıza kartına
quote:
Orjinalden alıntı: diwn
arkadaşlar benim telefonlarla başım belada bir 6500 slide aldım ama sürekli donuyor. tel açılıyor ama menuye basmadan kitlenip kalıyor nedeni ne olabilir bide sony ericsson k850i telefonumu hiç düşürmediğim halde hoparlörü bozuldu bastırınca ses geliyor o kadar garantiye yolladım sizce sonuç ne olur yardıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm
Şu konu başlıkları biraz daha özenli yazılsa hoş olmaz mı