Şimdi Ara

6500 slide yardımmmmmmmmmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim telefonlarla başım belada bir 6500 slide aldım ama sürekli donuyor. tel açılıyor ama menuye basmadan kitlenip kalıyor nedeni ne olabilir bide sony ericsson k850i telefonumu hiç düşürmediğim halde hoparlörü bozuldu bastırınca ses geliyor o kadar garantiye yolladım sizce sonuç ne olur yardıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm

• Firmware güncelle 6500s için son firmware v9.60
  • bende 6500 slide kullanıyorum v8.40 dı biraz donuyordu güncelledim simdi hic donmuyor herseyi hızlandı su an v9.40 sanırım v9.60 ı cıkmıs sen bir güncelle fakat daha sonra dilinin ingilizce olacagını unutma nemesisle türkçe olur tabi ama ben yapmadım ing iyi
    NOT:ing. oldugu icin kuzenlerim telefonu karıstıramıyor :)
  • arkadaşım hafıza kartından da kaynaklanabilir bi format atmanı öneririm hafıza kartına
  • quote:

Orjinalden alıntı: diwn

arkadaşlar benim telefonlarla başım belada bir 6500 slide aldım ama sürekli donuyor. tel açılıyor ama menuye basmadan kitlenip kalıyor nedeni ne olabilir bide sony ericsson k850i telefonumu hiç düşürmediğim halde hoparlörü bozuldu bastırınca ses geliyor o kadar garantiye yolladım sizce sonuç ne olur yardıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm

Şu konu başlıkları biraz daha özenli yazılsa hoş olmaz mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nokia 3100 vs 3200
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.