Led Flaş , Sınırsız Flash desteği , %84 daha fazla RAM , 5 MP , %25 Daha hızlı işlemci , Daha yüksek çözünürlüklü , renkli , parlak ekran.12 kat yüksek çözünürlükte HD video çekimi.%47 daha keskin yazı, resim ve video.
Neo V
Vatandan Live Walkman olmazsa alternatif olarak da galaxy ace düşün
galaxy ace almam konularda okuduğm kullanıcı yorumlarına bakılırsa. teknik açıdanda seçilesi bir telefon değil. şaj önemli benim için, live wit walkman neo v den %50 daha uzun şarj ömrü sunuyor yani doğrumu anlamışım ? thezion ,?
quote:
Orijinalden alıntı: hasan8520
galaxy ace almam konularda okuduğm kullanıcı yorumlarına bakılırsa. teknik açıdanda seçilesi bir telefon değil. şaj önemli benim için, live wit walkman neo v den %50 daha uzun şarj ömrü sunuyor yani doğrumu anlamışım ? thezion ,?
Öyle gözüküyor hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: TheZion
quote:
Orijinalden alıntı: furkan turan
samsung galaxy gio al mis gibi tel
Neo Vde fazladan :
Led Flaş , Sınırsız Flash desteği , %84 daha fazla RAM , 5 MP , %25 Daha hızlı işlemci , Daha yüksek çözünürlüklü , renkli , parlak ekran.12 kat yüksek çözünürlükte HD video çekimi.%47 daha keskin yazı, resim ve video.
Neo V
%80 daha fazla fiyat
fiyat mevzusu doğru. :) neo v iyi özellikte fakat şarj benim için önemli. liwe with walkman iyidir herhalde haftaya indirime gelirse alıcağım bir tane. yada belki ozamana kadar başka bir telefon dikkatimi çekebilir :)
Live with Walkman pili 1200 mah imiş,gio bile 1350 mah ,şarj konusunda hayal kırıklığı yaşamanız kaçınılmaz ,telin özellikleri çok güzel ama SE neden pil konusunda cimri davranmış.
doğru dikkatimi çekti o mAh konusu, ama ekranının küçük olması v.s özellikleri daha az şarj yiyormuş öyle yazmışlar. günlük kullanımda her gün şarj edilen bir telefon. yani 12 saatten fazla işlemde kullanılır batarya bitmezmiş. öyleymiş yani
bende 650 ye kadar telefon arıyorum telefon konusunda çok bilgisizim hediye olarak alacağım bugün ilk defa bakındım çarşıda samsung ace yi tavsiye etti satıcılar tekrar söylüyorum hiç anlamam tel konusunda yardım lütfen.
Ace kötü değil ama Sony live walkman daha yeni ve daha iyi özelliklere sahip bir telefon
quote:
Orijinalden alıntı: raver
bende 650 ye kadar telefon arıyorum telefon konusunda çok bilgisizim hediye olarak alacağım bugün ilk defa bakındım çarşıda samsung ace yi tavsiye etti satıcılar tekrar söylüyorum hiç anlamam tel konusunda yardım lütfen.
live with çok daha iyidir , flash player desteği , 1ghz işlemci hızı ve hd kamerası en büyük artıları
quote:
merhabalar. ben yarın telefon almayı düşünüyordum da vatanda indirim olursa sony ericsson live with walkman yada xperia neo düşünüyordum. ama şarj ömrünün uzun olmadığı gibi bişeyler duydum iki telefon içinde. ben kısaca istediğim özellikleri yazayım gözünüze ilişirde bi okursanız bi öneride bulunun lütfen; öncelikle öğrenciyim bütün gün okuldayım, günde 3-4 saat kadar m.facebook açık olur, + sık sık mesajlaşırım + 3 saat kadar şarkı dinlerim + pek konuşmam + wifi bağlantısı var okulumda ve evde, evde sorun değil şarja takıpta girebilirim ama okulda önemli. yani kısaca bunları yapıcağım ve yani günde 12 saat telefonun şarjının bitmemesi yani telefonun kapanmaması önemli benim için. yani bunları yapıcağım bir günde wi-fi pek kullanmam sadece evde kullanırım. tabiykide telefonun kamerası da iyi olmalı.
nokia c6-01, SE live with walkman, SE xperia neo eğer indirime gelirse haftasonu vatanda bunlardan olabilir. yada sizin önerebileceğiniz bir telefon ?
Satın almayı planladığın ürüne firmaların en iyi fiyatı vermelerini istiyosan bir site var. Google'da urun_iste diye yaz. En üstte çıkan siteye gir. Firmalar sana en iyi fiyatı, en hızlı şekilde versinler.
quote:
Orijinalden alıntı: .::ÇaĞLaR::.
quote:
live with çok daha iyidir , flash player desteği , 1ghz işlemci hızı ve hd kamerası en büyük artıları
nasıl yani ace de flash player yokmu ayrıca walkman ne kadar fiyat olarak ve ekran boyutları nasıl fark?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: .::ÇaĞLaR::.
quote:
nasıl yani ace de flash player yokmu ayrıca walkman ne kadar fiyat olarak ve ekran boyutları nasıl fark?
ace te flash player destegi yok o yüzden flashlı sitelerden video izleyemezssin.Vatan da geçen hafta indirime girmişti 600tl den satılıyordu , live with walkmanın ekranı 3.2 inç
yine indirime girerse cidden düşünüyorum bu telefonu tabi indirime girerse girmesse başka bi telefon alırım çünkü pahalı oluyor.
Samsung galaxy serisinden bir tel al
quote:
Orijinalden alıntı: !!Alvin!!
mesela ne önerirsin galaxy serisinden ? ama fiyatına değecek bir telefon olsun ekranı büyük olursa daha iyi çünkü parmaklarım biraz büyüktür :\
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: !!Alvin!!
mesela ne önerirsin galaxy serisinden ? ama fiyatına değecek bir telefon olsun ekranı büyük olursa daha iyi çünkü parmaklarım biraz büyüktür :\
samsung galaxy gio
samsung galaxy ace
galaxy ace bu aralar indirmde bir bakkın kullanışlı bir telefon
huawei u8800 ideos x5 in nezaman yeniden satışa sunulacağı hakkında bilgisi olan varmı ? yada flash lı kamerası güzel olan iyi bir telefon yok mu? gio yada ace te adobe flash yok sanırım :\