Şimdi Ara

65-70 CİVARIYIM HUKUK GELİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar düzenli 1 aydır çalışıyorum dünde fem konu özetli ve karekök ygs matematik aldım günde 3 saat falan çalışıyorum temelim az çok var. En baştan başladım video izleyerek gideceğim şimdilik türkçe sosyal 27-33 matematikse 10-15 gidip geliyor sizce seneye kadar bu çalışmayla hukuk gelir mi?

Not: 11 TM'yim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha 11desin şimdiden olurmu olmaz mı diye düşünüyorsan geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: akpaha

Daha 11desin şimdiden olurmu olmaz mı diye düşünüyorsan geçmiş olsun

Hocam emek olunca endişede oluyor doğal olarak. Bu çalışmanın karşılığı gelir mi diye düşünüyor insan.

• Up

• Mat 10 net ttemelininin olmadigini gosterir calis öle gel

• İlk15k İ kullanıcısına yanıt
    30 tane yapsam zaten konu açmam alakasız yorum yapma

• Gelmez okulu bırak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    70 ayt 75 olurmu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neyi gelmez? Bal gibi gelir. Çalışan adam kazanır. Tempoyu bozmayıp arttırırsan, yaza kadar ygs denen illeti bitirirsen, netlerini 85 90 üstüne sabitlesen olur bu iş. Lys denen bir diğer illeti çok iyi öğrenmelisin. Varsayım ygs mat 15 net çıkardıysan lys mat 35 üstü olmalı. Ki o açık kapansın. Edebiyat zaten Tmci için sorun olmamalı. 45 üstü rahat yapılır eğer ciddi hazırlandıysa ( boku boncuk ne varsa öğrendiyse) tüm soruları doğru yapmaması için engel yok :)

Şimdiden başarılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAhmetcanX

Neyi gelmez? Bal gibi gelir. Çalışan adam kazanır. Tempoyu bozmayıp arttırırsan, yaza kadar ygs denen illeti bitirirsen, netlerini 85 90 üstüne sabitlesen olur bu iş. Lys denen bir diğer illeti çok iyi öğrenmelisin. Varsayım ygs mat 15 net çıkardıysan lys mat 35 üstü olmalı. Ki o açık kapansın. Edebiyat zaten Tmci için sorun olmamalı. 45 üstü rahat yapılır eğer ciddi hazırlandıysa ( boku boncuk ne varsa öğrendiyse) tüm soruları doğru yapmaması için engel yok :)

Şimdiden başarılar.

Hocam çook teşekkür ederim değerli yorumunuz için. Birazda olsa moral oldunuz

• Sınavdan son birkaç ay önce başlasan bile gelirdi, bu halinle gelme ihtimali oldukça yüksek. Hedef ilk binde bir yer değilse çok kasma bence. 11'i sağlam tutsan yeter bence şimdilik.
  • Kartal Tekmesi kullanıcısına yanıt
    Hocam temel lisedeyim mat1 ve mat2 dersleri var trigonometriye yeni geçtik bu sene onu iyice kavrayıp mat1'inde konularını bitirsem yeter gibime geliyor. Türkçede de yanlışların büyük kısmı dil bilgisinden geliyor okuldaki hocayla iletişim içindeyiz bu sene eksiksiz dil bilgisini öğreteceğim diyor.

• Up

• Yuzde 90 hukuk gelir sehri belirlemeye bak

• Ciddimisin hocam?

• Calismani devam ettir yazin calismazlik yapma kendine inan tamamdir

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Akın Simsek

Calismani devam ettir yazin calismazlik yapma kendine inan tamamdir

Hocam 11 senenin bilgi açlığını karşılıyorum sanırım. Bugün 5'te oturdum 1 saat önce kalktım masadan ama umutsuzum nedense olurmu acaba diyip sıkıntıya giriyorum.

• Hukuk hiç bir zaman gelmez , sen ona gideceksin . Açılmayan davayı kazanamazsın
  • Bilinçaltı pok yemeleri onlar. Her olumsuz olayda canlanırlar. Kendinden taviz verme sakın. Kendine güven kardeşim. Bende geçen sene böyleydim. Ben şunu yapamam, bunu yapamam, bunu nasıl kazanırım derken " Tedbir kuldan, takdir Allahtan. " dedim. Bu sene kendime inanıyorum. Bende Hukuk istiyorum ayrıca. Bu sene gelecek inşallah.

• Sadece kendine guven ve elinden geldigini yap umutsuzluga kapilma

• quote:

Orijinalden alıntı: uAhmetcanX

Bilinçaltı pok yemeleri onlar. Her olumsuz olayda canlanırlar. Kendinden taviz verme sakın. Kendine güven kardeşim. Bende geçen sene böyleydim. Ben şunu yapamam, bunu yapamam, bunu nasıl kazanırım derken " Tedbir kuldan, takdir Allahtan. " dedim. Bu sene kendime inanıyorum. Bende Hukuk istiyorum ayrıca. Bu sene gelecek inşallah.

Haklısınız hocam umarım başarırız...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.