gg den hafıza kartı aldım acık artırma ile bana kaldı 50 tl ye aldım telefon ve pc 64 gb olduğunu gösteriyor. Ama 2gb a kadar attıgım dosyalar calısıyor 2gb dolduktan sonra ki attığım dosyalar calısmıyor. müzikler calmıyor resimler acılmıyor. İnternette arastırdım 2gb sonrası bad sector olmus. Ama program yukledim ve bütün kartı taradı bad sector cıkmadı nasıl iş anlamadım. 10-15 gb a kadar dosya attım atmada sıkıntı yok ama okumada 2gb dan sonrakiler calısmıyor işte. yazma hızı 2mb ve 3.5 mb arası değişiyor. Teşekkürler.
NOTE 2 TELEFONUMDA kullanıorm
quote:
Orijinalden alıntı: dreaman
gg den hafıza kartı aldım acık artırma ile bana kaldı 50 tl ye aldım telefon ve pc 64 gb olduğunu gösteriyor. Ama 2gb a kadar attıgım dosyalar calısıyor 2gb dolduktan sonra ki attığım dosyalar calısmıyor. müzikler calmıyor resimler acılmıyor. İnternette arastırdım 2gb sonrası bad sector olmus. Ama program yukledim ve bütün kartı taradı bad sector cıkmadı nasıl iş anlamadım. 10-15 gb a kadar dosya attım atmada sıkıntı yok ama okumada 2gb dan sonrakiler calısmıyor işte. yazma hızı 2mb ve 3.5 mb arası değişiyor. Teşekkürler.
sd kart fat ile formatlandığında max data transferi 2 gb olur dosyaları 2gb partlara bölüp atmanız gerek direk 60 gb dosyayı atamazsınız
quote:
Orijinalden alıntı: oguz298
quote:
Orijinalden alıntı: dreaman
sd kart fat ile formatlandığında max data transferi 2 gb olur dosyaları 2gb partlara bölüp atmanız gerek direk 60 gb dosyayı atamazsınız
yok öle dosya attığım filan yok misal 1.7gb bi rom dosyası attım sonra tb yedekler vardı 500mb ondan sonra bir sürü mp3 attım 100er mb klasörler işte o zmn mp3ler calısmadı. daha sonra mp3leri attım en sonra 1.7gb rom dosyası attım bu sefer rom dosyası calısmadı ve tb yedekler calısmadı
GG hala şunlara çare bulamadı.
Felaket tellalı gibi olmayayım ama;
Tahminim doğruysa, çinden 2-3 dolara getirilmiş bir sd kart aldınız. 2 gb çalışıyorsa gene şanslısınız, 256 512 mblik kartları, yazılım ile 64 gb gösterip satıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Marco Paşa
GG hala şunlara çare bulamadı.
Felaket tellalı gibi olmayayım ama;
Tahminim doğruysa, çinden 2-3 dolara getirilmiş bir sd kart aldınız. 2 gb çalışıyorsa gene şanslısınız, 256 512 mblik kartları, yazılım ile 64 gb gösterip satıyorlar.
iyide nasıl okadar cok dosya atabiliyorum karta :S
Sadece imajları yer alıyor klasör içinde. Dosyalar aslında orada değil.
Mesela 1.9 gb doldurun. sonra 700 mb lk bir video dosyası gönderin. Sadece ilk 5-6 dakikasını izleyebildiğinizi göreceksiniz.
aynen öyle oluyor işte :S
Sadece fiyatı biraz düşük söylemişim, 2-3 dolar değil, 14 dolarmış. Çinliler piyasayı arttırmış. Aldığınız ürün linkteki veya muadilidir. 15 dolara alırsınız, 20 gün içinde kargo ile gelir.
Yapabileceğiniz tek şey satıcıyı siteye şikayet etmek. Şikayet etmeden mesaj ile ulaşıp iade edebilirsiniz belki, bu durumda da başkasına satacaktır tahminen.
quote:
Sadece fiyatı biraz düşük söylemişim, 2-3 dolar değil, 14 dolarmış. Çinliler piyasayı arttırmış. Aldığınız ürün linkteki veya muadilidir. 15 dolara alırsınız, 20 gün içinde kargo ile gelir.
Yapabileceğiniz tek şey satıcıyı siteye şikayet etmek. Şikayet etmeden mesaj ile ulaşıp iade edebilirsiniz belki, bu durumda da başkasına satacaktır tahminen.
aynen bunun aynısı geldi vay arkadas neler yapmıslar yaa. şikayet ettim gg bana satıcıya mesaj attık dedi öyle kaldı.
Fiyattan direkt olarak kuşkulanmak gerekiyor bu tip durumlarda. Kablolarda falan idare ederler de, depolamada çok üçkağıtçı çinliler.
quote:
Hocam toplu alımlarda dediğiniz gibi 2-3 $ geliyor onlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme