Şimdi Ara

649tl'ye hızılıaldan sola alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anda c510 kullanıyorum. Solanın fiyatı uygun gibi geldi bana. Ne dersiniz ?

• Gayet uygun.
  • Paralel ithalattır
  • Neyse sipariş ettim artık.
    Daha da aşağıya inmez heryerde 800-900 arasına satılıyor.
    Hızlıaldaki gold garantili gerçi ama düzgün kullanmak lazım işte.
    Yeni modelleri beklesem daha az donanımlısı bile daha yüksek fiyattan geliyor. Vatana xperia j gelmişti indirimli 850den satıyordu.
    Neyse 650ye daha iyi sıfır telefon bulamam sanırım!
    Zaten ilk android telefonum olacak :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plan-M

Neyse sipariş ettim artık.
    Daha da aşağıya inmez heryerde 800-900 arasına satılıyor.
    Hızlıaldaki gold garantili gerçi ama düzgün kullanmak lazım işte.
    Yeni modelleri beklesem daha az donanımlısı bile daha yüksek fiyattan geliyor. Vatana xperia j gelmişti indirimli 850den satıyordu.
    Neyse 650ye daha iyi sıfır telefon bulamam sanırım!
    Zaten ilk android telefonum olacak :))

Her türlü sorunu cevaplayabilirim telefon gelince.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ khanjui
    Teşekkürler :))
  • hızlıaldan bende almayı düşünüyordum ama paralel ithalat demek her ne kadarda olsa sorun demek. En son 4.1 güncellemesi de almayacak diye duymustum ıcs'den sonra telefondan vazgeçtim. Yinede elime sola parası geçerse ultimate sola rom'unu kurmayı düşünüyorum ana konusundan bir arkadaş kolay bir şekilde anlatmış. Tabi ilk önce telefonun parasını biriktirmek lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    J
    3 yıl önce açıldı
    Bu fiyata alınır mı ps4
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İptal ettim siparişi . ne kadar değişken ve kararsızım :))
    Ahize sesi az gelme sorunu varmış, bu bazı sonylerde oluyor en sevmediğim şey. Birde sola ana konusunu okudumda biraz pili az gidiyor diyen de var donuyor kasıyor v.s. diyende.... Aldıktan sonra pişman olmaktan korktum iptal ettim acaba iptal ettiği me de pişman olur muyum Neyse bi süre daha beklemeyi düşünüyorum :))

---------------------------------------------------
    Ekleme:
    Dün gece Mesaj atmıştım siparişi iptal edin diye etmemişler.
    "Siparişinizin faturalandırma işlemi tamamlanmıştır. Kargo firmasının, takip numarası vermesi bekleniyor." bizim mesajı okuyan olmamış.
    Neyse göndersinler bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-M -- 11 Ocak 2013; 12:53:05 >

• @Plan-M, kardeşim kusura bakma lütfen ama iptal etmek aptallık olur. Gold'un sitesi zaten HızlıAl garantisiz ürün satmazlar. Marka garantisi vardır. Neyse bugün deneme fırsatım oldu harika bir telefon mutlu günlerde iyi haberler alarak kullan. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.