Şimdi Ara

64 km ile ceza (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ankarametinerr

ceza kaç lira gelecek. 50ymiş üst sınır

154 tl olması gerek diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Only Gamer

GPS ile gezeceğim bundan sonra, şehir içinde 50km/h geçmeyeceğim çünkü devletimiz daha fazla ceza ile dul'lara bakacakmış... 250tl maaş bağlamışlar 60bin Kişiye sosyal proje olan trafik cezalarından karşılama yöntemini bulmuşlar

Vay halimize....

Niye telefonla konuşan adama ceza yazmazlar, kemer takan yok. kemeri görüp laf sokanlara, ışıkta gününü göstermek zorunda kalıyorum

Bir kez daha insan yaşamı'nın ucuz, yaşama'nın pahalı bir ülke oldugunu görüyoruz. Herşey pahalı, vergi,ceza vs ama, can güvenliğimiz için alınan önlemler? yok... yollar delik, delik yüzünden kaza yapıp ölebilirsiniz...

DH RUOJA

• quote:

ceza kaç lira gelecek. 50ymiş üst sınır

Arkadaşların dediği gibi 154 olması lazım lakin erken ödenince indirimli bir fiyat veriliyordu eskiden. Sanırım halen böyledir.
    [İmam-ı Azam]
  • quote:

yolda hiçbir uyarı yok hiçbir hız kesici yok. kaymak gibi yol yeni yapılmış zaten. 500 metre sonra da eskisehir yoluna çıkıyor. ilk hız cezamı yedim.

normalde şehir içinde radarla uyguluma yaptıklarında seyyar radar tabelası koyuyolardı ama yapmamışlar. geçmiş olsun

Hız sınırı 70 km/h olsa 76km ile ceza yenmez.%10

Nasıl oldu hala anlamadım.
    2018 BMW 520D xDrive Sedan M Sport
    2016 Skoda Superb Prestige 1.6 TDİ DSG
    2017 Skoda Kodiaq 1.4 TSI 150 PS ACT DSG Ambition
    2018 Opel Insignia Grand Sport Exclusive 1.6 CDTI
  • 6 senedir ankarada araç kullanıyorum, 1 here hız cezası yedim o da aciliyetten 134 km ile, memur diyor hemşerim çok hızlısın, biliyorum acelem var çabuk yazın diyorum ya da plakaya yazın gönderin, yok 15 dakika beklettiler, onun dışında 60 lara falan ceza yazanlar neyin kafasını yaşıyor bilmiyorum, hele birgün ıspartaya giderken görev yerine giden radar aracı, 130-140 basarak ilerliyordu, aracın yerini ve plakasını verdim telefonla emniyete anında, yarım saat takip ettim 120 nin altına düşmediler, ne bir uyarı geldi ne de artı bir durum oluştu. sonra gelene geçene 1 km hızı geçti diye ceza yazıyorlar ya ifrit oluyorum.

Orijinalden alıntı: etnaxy

64 km ile ceza yediğinize göre ,kamyonet veya kamyon benzeri bir aracınız var...

binek arac

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_40697741
  • quote:

afyonda şehir içinden eskisehir yoluna çıkarken bomboş 3 şeritli yolda 64 ile geçtiğim için ceza yedim. afyondaysanız sehir içinde aman dikkat
    daha düşük hızlarda ceza yiyen var mı

63 ile ceza yemiştim bende arkadaşım.Sınır kaç dediğimde en fazla 55 diye bi cvp almıştım.Herkes beni sollarken yemiştim bide

ilk ceza olunca ve tutarları bilmeyince o kadar kötü oluyorki ama 66 ile yeseydim cezayı 319 Lira bayılacaktım , Allah korudu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzman0042 -- 26 Temmuz 2012; 22:02:27 >
  • Geçenlerde bende 67 ile ceza yedim bu nasıl iş anlamadım. Bilecikte 2 gidiş 2 geliş yolda yemişim bende. İnsan üzülüyoır vallahi. Bu arada İzmire gelirken yine girmiş olma ihtimalim var. Tam radarın önünden geçerken navigasyonda 120'yi gördüm. Polisi geçince durdurmadı ama yemişte olabilirim, tatilden dönünce muhtardan telefon gelirse yandık demektir.... :)

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_40697741
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.