Şimdi Ara

64 bit windows xp den 32 bit windows xp ye geçiş problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba benim pc de 64 bit windows xp işletim sistemi yüklü. 32 bit windows a geçmek istiyorum fakat cd den boot ettiğimde windows mavi kurulum ekranı geliyor yüklemek için enter a basın diyor basınca windows bilgisayarınıza bağlı harddisk bulamadı diyor sanırım 64 bitten 32 i bite geçişte bir uyumsuzluk var bunun için ne yapmam lazım lütfen yardımcı olur musunuz?

• quote:

Orjinalden alıntı: A-N-G-E-L-U-S

arkadaşlar merhaba benim pc de 64 bit windows xp işletim sistemi yüklü. 32 bit windows a geçmek istiyorum fakat cd den boot ettiğimde windows mavi kurulum ekranı geliyor yüklemek için enter a basın diyor basınca windows bilgisayarınıza bağlı harddisk bulamadı diyor sanırım 64 bitten 32 i bite geçişte bir uyumsuzluk var bunun için ne yapmam lazım lütfen yardımcı olur musunuz?

sorun sata (ahcı) driver xp cd de olmaması...

ya nlite kullanarak sen entegre ediceksin yada nette biraz arama yapıcaksın
  • yardımın ve cevabın için teşekkür ederim o sorunu çözdüm çözüm yokunu da burada paylaşayım. Boot menüsünde advanced tabında chipset kısmında harddiskin tipi var bu tip bende raıd olarak gözüküyor ve böyle olunca format atmaya çalıştığımızda takılı olan sata harddiski görmüyor buradaki raid i sata olarak değiştirdikten sonra sorun çözülüyor. Sorunu bu şekilde çözdüm fakat formattan sonra windows da yine dengesizlikler oldu tekrar format atmaya karar verdim formata başladım ama windows kurulum esnasında aygıtlar yükleniyor diyor kurulumun bitmesi için geçen süre 34 dakika düyor burada kurulum takılıyor kilitleniyor acaba bu sorunu nasıl çözeriz böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Saygılarımla...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.