Mrblar arkadsalar.Windows8 64 Bit İşletim Sistemi kullanıyorum.Bugün Firefox indirdim.Fakat Bilgisayarı kaaptınca power ısıgı sönmedi baya beklememe ragmen.Sonra bilgisayarı actm Firefox 32 Bitmis.Sildim tekrar kapatınca normal sekilde kapandı.Bunun cözümünü bilenler yardmcı olrsa sevinirim.Cnkü sitesinde 64 Bit bulamadım firefoxun.
64 Bit firefoxu ne yapacaksınız hocam ? Ne gerek var buna ? Sorunun kendi kendine çözüleceğini düşünüyorum.Bir nereye mahsus olmuştur o
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: zwanzig
64 Bit firefoxu ne yapacaksınız hocam ? Ne gerek var buna ? Sorunun kendi kendine çözüleceğini düşünüyorum.Bir nereye mahsus olmuştur o
Açıkcası denemedim 2.Kez.Firefoxu Sildikten sonra kapanması normalleşince konuyu açtım.
64bit firefox tam oturmadığı için kullanışlı değil. flash player - java vb kullanan sitelerde sorun oluyor. eklentilerde sorun oluyor.
normal firefox 32bittir zaten, hemen herkesin kullandığı.
ben chrome öneririm. son zamanlarda en iyi browser. ama firefox kullanmak istersen bence de o sorun bir defaya mahsustur. o anda güncelleme yapıyor olabilir. bazen windows kapanırken bazı uygulamalar açık kalıyor. kapanmaya zorla seçmek gerekiyor. aslında olmaması gereken ama sık sık olduğu için normal karşılanan bir durum.