Şimdi Ara

64-bit DxDiag ı çalıştır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
11.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Win7 64 bit işletim sistemi kullanıyorum.
    Başlat<çalıştır<dxdiag komutundan sonra çıkan penceredeki 64 bit dxdiag çalıştır butonuna bassak ne gibi fayda yada zarar görürüz.

Bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Syg.

• Yapay Zekanın Yanıtı

64-Bit DxDiag'ı Çalıştırma

64-Bit DxDiag, bilgisayarınızın donanım ve yazılım yapılandırması hakkında ayrıntılı bilgiler sağlayan bir tanı aracıdır. Bu bilgi, donanım sorunlarını gidermek, performansı optimize etmek ve uyumluluk sorunlarını çözmek için kullanılabilir.

64-Bit DxDiag'ı çalıştırmak için şu adımları izleyebilirsin:

1. Çalıştır penceresini açmak için Windows tuşu + R tuşlarına basın.
    2. Çalıştır penceresine "dxdiag" yazın.
    3. "64-bit DxDiag" seçeneğini belirleyin ve "Tamam"'a tıklayın.

DxDiag aracı açıldıktan sonra, aşağıdakiler dahil olmak üzere bilgisayarınızın donanımı ve yazılımı hakkında çeşitli sekmeler göreceksin:

• Sistem
    • Ekran
    • Ses
    • Giriş
    • İşlem
    • Yazılım Oluşturma

Bu sekmelerdeki bilgileri inceleyerek bilgisayarınızın bileşenleri, sürücüleri ve diğer yapılandırma ayrıntıları hakkında bilgi edinebilirsin. Herhangi bir sorun veya uyumsuzluk tespit edersen, sorunu çözmek için uygun adımları atabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bende merak etmişimdir hep
  • Koskoca forumda merak eden bir senle ben heralde.

Çok uç noktadamı bir soru acaba kimse birşey yazmadığına göre
  • Pek bir işe yaramıyor sanırım. 64 bit işletim sistemlerinde sorun çıktığı zaman kullanılıyor galiba. (tanımlayamama gibi)

64-bit DxDiag ı çalıştır

64-bit DxDiag ı çalıştır

veya sadece görüntü de olabilir

• 64 bit sistem içerisinde program acılısta 64 bit olarak acılmıyor.

Ben Bunu merak ediyorum. Direk 64 bit çalış dimi yani yada ne farkın var söle bizede bilek
  • Selam
    Ne işe yaradığını keşke önce google amcaya bir sorsaydınız da, bu başlığı açmaya gerek kalmasaydı.
    DirectX bilgisayar görüntü ve ses için önemli bir yazılımdır. Yani olmazsa olmazlardan biri.
    Fazla bir şey yazmaya gerek görmüyorum ve sizi buhttp://www.bilgisayar.tv/d-534-DirectX+nedir.html sayfaya yönlendiriyorum.
    Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

Selam
    Ne işe yaradığını keşke önce google amcaya bir sorsaydınız da, bu başlığı açmaya gerek kalmasaydı.
    DirectX bilgisayar görüntü ve ses için önemli bir yazılımdır. Yani olmazsa olmazlardan biri.
    Fazla bir şey yazmaya gerek görmüyorum ve sizi buhttp://www.bilgisayar.tv/d-534-DirectX+nedir.html sayfaya yönlendiriyorum.
    Kolay gelsin.

Arkadaş directx'in ne anlama geldiğini sormamış. Zaten directx'in ne olduğunu bilmese, dxdiag.exe'yi hiç bilmez..

64-bit DxDiag ı çalıştır

Sadece oradaki buton ne işe yarıyor diye sormuş...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win7 Professional 64 bit.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dx i biliyoruz hocam
  • quote:

Selam
    Kolay gelsin.

@ Bay_KG

Dostum önce bir yazılanları anlamanı tavsiye ediyorum. Bilmiyorum kaç yaşındasın ama görmek ve bakmak farklı şeylerdir.

@beko44

Sağol dostum

Konu günceldir. Bir fikri olan arkadaş varsa lütfen bizi aydınlatsın.Tekrar belirtme gereği duydum amacım dx in ne olduğunu bilmek değil. Amacım 64 bit dx diag çalıştır butonu ne işe yarar oraya ne amaçla konmuş ?

İyi forumlar.

• Hocam belki programı daha verimli calıstırmak gibi bişeydir dicemde programd eğil bildiğin programcık zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sensation +

Hocam belki programı daha verimli calıstırmak gibi bişeydir dicemde programd eğil bildiğin programcık zaten

Boşver dostum kafa yormamak en iyisi galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy frog

quote:

Selam
    Kolay gelsin.

@ Bay_KG
    Dostum önce bir yazılanları anlamanı tavsiye ediyorum. Bilmiyorum kaç yaşındasın ama görmek ve bakmak farklı şeylerdir.

@beko44
    Sağol dostum

Konu günceldir. Bir fikri olan arkadaş varsa lütfen bizi aydınlatsın.Tekrar belirtme gereği duydum amacım dx in ne olduğunu bilmek değil. Amacım 64 bit dx diag çalıştır butonu ne işe yarar oraya ne amaçla konmuş ?

İyi forumlar.

Teşekkür ederim.. Bana görmekle bakmanın arasındaki farkı hatırlattığınız için crazy frog.. Çünkü ben baktığımda görüyorum, gördüğümde de bakıyorum!
    Siz kaç yaşındasınız bilmiyorum ama ben 1977 den bu yana bilgisayar kullanıyorum ve yönlerdiğim sayfada her bir şey yazıyordu. O sayfayı okuduktan sonra DirectX'i çalıştırıp çalıştırmayacağı kişinin kendisine kaldığı gibi, DirectX konusunda da bilgi edinmesini istemiştim.

Henüz çalıştır butonunun ne işe yaradığını ve çalıştırınca neler olabileceğini bilmeyen bir kullanıcıya siz olsaydınız ne yazardınız?

Bu yazınızı hakaret olarak varsayıyorum..
    Saygılar..

• quote:

quote:

quote:

Selam
    Kolay gelsin.

@ Bay_KG

@beko44
    Sağol dostum

İyi forumlar.

Teşekkür ederim.. Bana görmekle bakmanın arasındaki farkı hatırlattığınız için crazy frog.. Çünkü ben baktığımda görüyorum, gördüğümde de bakıyorum!
    Siz kaç yaşındasınız bilmiyorum ama ben 1977 den bu yana bilgisayar kullanıyorum ve yönlerdiğim sayfada her bir şey yazıyordu. O sayfayı okuduktan sonra DirectX'i çalıştırıp çalıştırmayacağı kişinin kendisine kaldığı gibi, DirectX konusunda da bilgi edinmesini istemiştim.

Henüz çalıştır butonunun ne işe yaradığını ve çalıştırınca neler olabileceğini bilmeyen bir kullanıcıya siz olsaydınız ne yazardınız?

Saygılar..

Halen daha bazı şeyleri anlamamakta diretiyorsunuz. İsterseniz bilgisayarı keşfinden itibaren kullanın. DirectX nedir ? Bu sorunun cevabını biliyorum.Ne işe yaradığını biliyorum.
    Kullandığım sistem Win7 64 bit fakat dxdiag komutu ile ulaştığım zaman 64 bit dxdiag çalıştır penceresi çıkıyor. Bu tuşun fonksiyonu nedir ? Normalde 32 bit dxdiag çalışıyor.
    İstediğim tek bir cümle idi fakat siz olayı çalıştır butonu görevine kadar sürüklediniz.

Bu tuşa tıkladığım zaman sistemi aç kapa yaptığımda tekrar eski haline dönüyor. Normalde 64 bit işletim sisteminde o butonun bir daha aktif hale geçmemesi gerekmez mi?

Lütfen sözlerimi hakaret olarak algılamayın sonuçta burada paylaşım yaparak birşeyler hakkında fikir sahibi olmak istiyoruz.

Syg...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Selam
    Kolay gelsin.

@ Bay_KG

@beko44
    Sağol dostum

İyi forumlar.

Saygılar..

Halen daha bazı şeyleri anlamamakta diretiyorsunuz. İsterseniz bilgisayarı keşfinden itibaren kullanın. DirectX nedir ? Bu sorunun cevabını biliyorum.Ne işe yaradığını biliyorum.
    Kullandığım sistem Win7 64 bit fakat dxdiag komutu ile ulaştığım zaman 64 bit dxdiag çalıştır penceresi çıkıyor. Bu tuşun fonksiyonu nedir ? Normalde 32 bit dxdiag çalışıyor.
    İstediğim tek bir cümle idi fakat siz olayı çalıştır butonu görevine kadar sürüklediniz.

Bu tuşa tıkladığım zaman sistemi aç kapa yaptığımda tekrar eski haline dönüyor. Normalde 64 bit işletim sisteminde o butonun bir daha aktif hale geçmemesi gerekmez mi?

Lütfen sözlerimi hakaret olarak algılamayın sonuçta burada paylaşım yaparak birşeyler hakkında fikir sahibi olmak istiyoruz.

Syg...

Selam
    Boş ver kardeş, şu mubarek günde tartışma konusu yapmayalım. Siz bildiğinizle bende bildiğimle baki kalalım.
    Tabiri cahizse, sizin eşeğiniz dişi olsun da çok kuzlasın denir..
    İyi forumlar..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.