_asparagas_ 6300i'nin Wi-Fi özelliği "galiba" bildiğin Wi-Fi değil,şebekesel mi ne öyle birşeymiş.
ben de o tarz bişiler duydum ama tam olarak anlayamadım.direkt bağlanamıyor galiba ağa.ama ne şekilde bağlanıyor onu da bilmiyorum.çıkınca iyice araştırmak lazım.
evet nokianın sitesindede şebekeye bağlı olarak belirtilmiş ...yani nokia laf olsun diye bir model çıkartmış
güzele benziyo 6300 ı beğeniyorum ben ki 6300i ondan daha ii dir ben almayı düşünürüm
quote:
Orjinalden alıntı: andaceyi_09
quote:
Orjinalden alıntı: _asparagas_
quote:
Orjinalden alıntı: mrtbrc6378
_asparagas_ 6300i'nin Wi-Fi özelliği "galiba" bildiğin Wi-Fi değil,şebekesel mi ne öyle birşeymiş.
ben de o tarz bişiler duydum ama tam olarak anlayamadım.direkt bağlanamıyor galiba ağa.ama ne şekilde bağlanıyor onu da bilmiyorum.çıkınca iyice araştırmak lazım.
evet nokianın sitesindede şebekeye bağlı olarak belirtilmiş ...yani nokia laf olsun diye bir model çıkartmış
şebekeye bağlı olarak bağlanması ne demek ki anlayamadım bu o zaman bildiğimiz kontör götüren internete bağlanma şekli
bu telefon tr ye gelmiyecek eminim..
Bu telefonun Türkiyeye gelmeyeceğini biliyorum ben.
Telefondaki wi-fi sadece şebeke için. Yani internete girmek için değil.
6300 farkı yok. Boşa çıkmış bir model.
wifi nasıl şebeke için olacak çözemedim ?
gereksizzzzzzzzzzzz...
quote:
Orjinalden alıntı: paşa 76
gereksizzzzzzzzzzzz...
Bu attığın mesaj da gereksizzzzzzz
yine çok tutulur bence...
quote:
Orjinalden alıntı: JasoNBuraK
quote:
Orjinalden alıntı: paşa 76
gereksizzzzzzzzzzzz...
Bu attığın mesaj da gereksizzzzzzz
quote:
Orjinalden alıntı: ==>burak7777<==
wifi nasıl şebeke için olacak çözemedim ?
sadece Voip için anlaşılan
Sordum bu telefon TR de çıkmayacak... 6303 çıkardılar yerine...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme