Şimdi Ara

6300 carry

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar 6300'luk guzel bir carry ya da assasin istiyorum eger begendiyseniz su yeni hero rengari da yazabilirsiniz. (Konunun birazdan kilitlenicegini biliyorum pm olarak yazarsaniz sevinirim.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Assasin olarak mid ise talon veya ahri. Fizzde olabilir. kassadin de olabilir hem ucuz ve gayet kullanışlı.

ad carry olarak sadece gravesi öneriririm 6300 olarak. veya 3150ye corki
  • Ahri Ap Carry - Assasin.
    Kassadin Ap Carry - Assasin. 3150 yanında Anivia alırsan iyi olur.
  • Carry olarak Draven öneririm. Son oyunumda IE BT var AD olarak sadece, bir de 2 dorans 2 tane Q açıp vuruyorum karşı carry ölüyor acaip üstünlük kuruyor lanede 1 q ile 1 bar götürüyorsun, last hit sorunu yok perma as
  • graves
  • Peki kogmaw nasildir ad carry olarak?

• ben varusu tavsiye ederim graves ve corki ile beraber oynamaktan zevk aldığım ad carryler arasında

yanınada bir soraka bulursan rakibi kule altından çıkartmıyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    West Gold elo adc duo arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ad carry ezreal ap ise ahri
  • Up

• Ad carry Vayne, assassin Kassadin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dokomoko

Arkadaslar 6300'luk guzel bir carry ya da assasin istiyorum eger begendiyseniz su yeni hero rengari da yazabilirsiniz. (Konunun birazdan kilitlenicegini biliyorum pm olarak yazarsaniz sevinirim.)

Vayne al hem carry hem assassin.Gerçi pek bi assasinliğini görmedim ama.

Edit:Vayen yazmisim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esoesoeso20 -- 11 Ağustos 2012; 20:54:11 >
  • Up

• quote:

Up

Adamlar o kadar şey yazmış, sen anca UP UP..... Git beğendiğin adamı al arkadaş saçma saçma sorular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nocturne61

quote:

Up

Adamlar o kadar şey yazmış, sen anca UP UP..... Git beğendiğin adamı al arkadaş saçma saçma sorular.

Kararsiz kaldigim icin soruyorum ve konu 3. Sayfaya dustugu icin tekrar upladim.

• vayne-varus-ezreal-corki-graves yoksa ve ad carry oynamak.istiyorsan bunlari oneririm

• Carry olarak Ezreal Assassin olarak Fizz
  • Benimde yeni 6300 IP oldu, 2. 6300luk champi alicam, ilki fizz idi, cok sevdim. Simdi takim oyunu icin daha etkili bir hero almayi dusunuyorum sizin oneriniz nedir ?

• AD carry Tristana 6300luk degıl ama bayılıyorum
  • Bak dikkat ettiysen bütün carrylerin adı geçmiş. Neden? Çünkü herkesin kendine has oyun tarzı var. Skillshotlarda iyisindir ezreal derler, burst seversin graves derler, earlyde hakimiyet kurmak istersin caitlyn, ileri geri zıplamaktan sıkılmış yeni bir tarz istersin draven denir, earlyde kulemin altında farmıma bakayım latte terör estireyim dersin vayne derler. Ad eksiğim var 1 tane 6300 alacağıma dersin, corki sivir tristana al derler. Yani kendi tarzını seç. Zaten seçince de cevabı bulacaksın. Bana kalırsa benim tarzım için ezreal ve draven. Sadece sağ tık değiller yani. (diğerleri de değil fakat iyi olmak için daha çok çaba lazım) Sana bağlı. Ha daha yeni yeni ad carrye yöneliceksen caitlyn ya da graves. bu 2 si ile farm kaçırman çok zor. Ve earlysi de latei de gayet etkili
  • Ad carry = graves
    ap carry = brand , ahri
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.