Bildirim
630 tl 32.000 antutu skoru mümkünmü?
Philips 3000 Serisi Tıraş Makinesi S3144/00, Sinekkaydı Tıraş, Islak ve Kuru Kullanım, Hassas Düzeltici : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQCKD3KS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
3 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Antutu skoru sadece donanımla alakalı değil,software'ın yazılıma bağlı hardware ile ne kadar sağlıklı çalıştığına dair skorlar veriyor.Dediğiniz gibi hile hurda da yapılabiliyor tabi,yada Antutu cihaz için güncellenmemiştir.Bu yüzden skorun bir önemi yok,donanım her zaman daha üstün -
Çok kaba yahu bu tel..
Kalın falan
Kaportacılar alır bunu anca
Pil zaten 2300 Mh:(((( -
Antutuya guvenme -
Benchmarka bakarak telefon alınmaz. -
dostum 630 tl hızlı olsunda kalın olsunquote:
Orijinalden alıntı: _magnetar_
Benchmarka bakarak telefon alınmaz.
antutu azda olsa donanımın performansını göstermez mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: TypeR_Mbt
Antutu skoru sadece donanımla alakalı değil,software'ın yazılıma bağlı hardware ile ne kadar sağlıklı çalıştığına dair skorlar veriyor.Dediğiniz gibi hile hurda da yapılabiliyor tabi,yada Antutu cihaz için güncellenmemiştir.Bu yüzden skorun bir önemi yok,donanım her zaman daha üstün
donanımı nasıl sizce peki? ben mtk işlemcileri pek bilmiyorum ekran kartı iyi gibi? -
pil kötü değil ki 2 gün dayanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakaaaa -- 21 Nisan 2015; 12:28:54 > -
2300 Mh lar 1 gün dayanmıyorduquote:
Orijinalden alıntı: Bakaaaa
pil kötü değil ki 2 gün dayanıyor.
zenfone 5 vb.. -
quote:
Orijinalden alıntı: mipa90
dostum 630 tl hızlı olsunda kalın olsun
antutu azda olsa donanımın performansını göstermez mi?
Donanımın performansını gösterir ama günlük kullanım için pek bir şey ifade etmez, aynı arayüzü kullanan cihazlar arasında daha sağlıklı bir karşılaştırma olur. Bunun yerine incelemeleri ve kullanıcı yorumlarını değerlendirmek gerekir. -
Hileyi daha cok samsung yapior antutuda,32000 uber super bi not degil zaten bence mumkun alinir yani,fp bir cohaz yapmis sony -
-
Telefon bence alinir,guzel saglam radyoda var ama,antutuyu cok referans almamak lazim bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: Crauls
Hileyi daha cok samsung yapior antutuda,32000 uber super bi not degil zaten bence mumkun alinir yani,fp bir cohaz yapmis sony
hocam 32 bin uber bir puan değil tabiki ama 650 tllik tellere bakın piyasadaki. en ıyısı 17 bin civarı alıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: ertemli
2300 Mh lar 1 gün dayanmıyordu
zenfone 5 vb..
zenfone işlemcisi 32 nm atom işlemci o cok pıl yıyıp ısınıyordu -
quote:
quote:
Hileyi daha cok samsung yapior antutuda,32000 uber super bi not degil zaten bence mumkun alinir yani,fp bir cohaz yapmis sony
hocam 32 bin uber bir puan değil tabiki ama 650 tllik tellere bakın piyasadaki. en ıyısı 17 bin civarı alıyor
Katiliorum saglam.buyuk ekran,sony kalitesi ve makul fiyat bende begendim E4u cidden -
quote:
quote:
quote:
hocam 32 bin uber bir puan değil tabiki ama 650 tllik tellere bakın piyasadaki. en ıyısı 17 bin civarı alıyor
Katiliorum saglam.buyuk ekran,sony kalitesi ve makul fiyat bende begendim E4u cidden
bugun bıraz daha işlemcisini falan araştırdım 64 bit bır işlemciymiş üstelik. yarın kesın alacagım tam bir f/p telefonu olmus
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Katiliorum saglam.buyuk ekran,sony kalitesi ve makul fiyat bende begendim E4u cidden
bugun bıraz daha işlemcisini falan araştırdım 64 bit bır işlemciymiş üstelik. yarın kesın alacagım tam bir f/p telefonu olmus
Al ama genisce bir test yaz burdan,ki cogu kisi haberi yok,600e dandik cihazlar aliorlar,replikami dersin 3.sinif cin cihazlarimi discovery yok darkmi dersin..
T50 alana kadar mis gibi E4 alinir cok iyi fiyata gelmis,hayirlisi olsun diyelim sana artik.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Al ama genisce bir test yaz burdan,ki cogu kisi haberi yok,600e dandik cihazlar aliorlar,replikami dersin 3.sinif cin cihazlarimi discovery yok darkmi dersin..
T50 alana kadar mis gibi E4 alinir cok iyi fiyata gelmis,hayirlisi olsun diyelim sana artik.
sony cok eksik reklam konusunda. ben boyle bır tel yapsam hemde 650 tl ye yapsam. mılletın gozune sokarım. o skoru 1200 lıralık teller alıyor ben cok sasırdım.
eyvallah hocam saolasın
-
Vatan da 549 tl..
SONY E4 AKILLI TELEFON
http://www.vatanbilgisayar.com/sony-e4-akilli-telefon-beyaz.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 22 Nisan 2015; 11:24:41 >
Benzer içerikler
- yaşlılar için akıllı telefon tavsiyesi
- samsung a15 alınır mı
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- yurt dışı telefon yılbaşında açılmadı
- pwm dimming nedir
- xiaomi whatsapp sorunu
- play protect nedir
- telegramda video nasıl izlenir
- telefon önerileri 2024
- device health services nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X