Şimdi Ara

63 lwl mage'i nerede kasacaz...yardım pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 63 lwl mage im var. sadece eslantta cw ve falcon da kasabiliyorum ki genelde party olmuyor. sıkıntıdan patlıyorum.

• böyle topiclerde moda oldu 50 lwl asası nerde kasıcaz fln die
    nerde kasıcan kardeşim gidicen falcon,crimson wings,harpy orda kasıcan
    wormdemi kasıcan
  • adam party bulamıyorum diyo senin yazdığına bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgü® -- 10 Eylül 2007; 11:24:46 >
  • seri seri zombie
  • yardım istemek temi suç oldu???
  • Ewil Wizard-Falcon-Crimson Wing .. Harpy fln kasmaz seni bu saatten sonra :)
  • ya kardeşim orda party yoksa gidecen harpye ordada yoksa kurmayı deneyecen olmazsa git zombieye ya
    biz nerden bilelim nerde party olup nerde olmadığını olmazsa git aposa lr ver orda kas
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lvl 88 nerde kascam ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • el moradda bi bufferle 2 kişi harpy donun
  • benimde 61 mage var malum 61 den sonra kasmak çok zorlaşıyor exler falanda yarıya iniyor parti varsa crimson wing, falcon , eidolon falan yapıyoruz onlar olmasa rawen bulursak rawende yapıyoruz oda olmasa zombide zevkine kasılıyorumpot gitmiyor al yanına bi 45 lvl falan birini sonra exte gelir biraz ondan birazda sen kasılırsın ama biraz
  • evet aynı sorunu 60+ bir çok mage yaşıyor.genelde mage clan bulup hep beraber kasman gerekli yada çok iyi arkadaşların olucakki seni paramunda falan kasıcaklar mesela logosta unfortunalty clanı full mage clan deathısjustbegınıng full mage clan çoğu serverda mage clanlar var yada arkadaşların dediği gibi bir kaç adam toplayıp raven falan dönücen
  • yardımlar için teşekkürler.
  • kasmak istiyorsan önce kendine güzel bi exp clan bulcaksın mage ağırlıklı sonra her zaman fc cw partysi hazırdır gidersin kasarsın yani çevresiz olmuyor...
  • kendine bi mage clan bul ilk gerisi gelir zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrsPR1EST

böyle topiclerde moda oldu 50 lwl asası nerde kasıcaz fln die
    nerde kasıcan kardeşim gidicen falcon,crimson wings,harpy orda kasıcan
    wormdemi kasıcan

yorum yapma kardesım ozmn goruosun baslıgı okumadan gec nolcak sanki adam yardım istemıs
  • quote:

Orjinalden alıntı: Angelus

Ewil Wizard-Falcon-Crimson Wing .. Harpy fln kasmaz seni bu saatten sonra :)

katılıyorum bu arkadasa özellik le fc cok ii olur
  • benımde andream magem lw 59 %90 wardı canım sıkıldı gıttım bı gecede 61e kastım fc de ,
    şimdi süreklı fc cw donuoz daha e.w gıremıok ama olsun gunda baya kasıom ama
    bulamıom dıosan hapry e gıt boş sa cık 2.gec yoksa 3.serwera gec bulmaman ımkansız
    bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: lufirago

kardes bazı mage clanlar olur o da yoksa kendn topla serverları 1,2,3 gez kesn party bulman lazm eger bulamıyosan evile bak orda da yoksa charı sat

Bencede charı sat
  • ya nıe satsın kı o mage nasıl oluoda prt bulamıo anlamıom gecemı kasıo acaba gunduz ımkansız gıbı bı sey
    hadı buldu dıelım oda fll dıelım beklese 15-20 dk kesın bosalır
  • çalışıyorum ve genelde 11-12 gibi anca servere girebiliyorum. pre yok zira girdiğim saatlerde serverlar boş oluyor.şimdiye kadar alma ihtiyacı duymadım.
  • ravende yada seri harpy partysi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.