Şimdi Ara

6233'e hard format atma olayı varmı ve ilginç olay lutfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • varmı arkadaşlar kodu nedir acaba ve durup dururken telefonda kulaklık işaareti çıktı gitmiyor bir turlu takıyorum kulaklığı tek kulaklıktan ses geliyo kulaklıgı çıkarıorum kaybolmuo işaret ver sesi dışarı vermio ne olucak versiyon mu atsam nası yaparım bi izah ederseniz çok sevinirim teşekkurler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renji Abarai -- 23 Mart 2008; 0:24:46 >

• versiyonla düzelecek bir sorun değil gibi
  • kardeş çok ilginç şimdi gitti kulaklıgı 5 -6 defa taktım çıkardım oldu :S
  • sorunun çözüldüğüne sevindim
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

sorunun çözüldüğüne sevindim

teşekkurler dostum eger bi daha öle bişy olursa napabilirim hard format olayı yokmu yıldızkare7370kare gibi mesela
  • quote:

Orjinalden alıntı: tirannosaurus

quote:

Orjinalden alıntı: over and under

sorunun çözüldüğüne sevindim

teşekkurler dostum eger bi daha öle bişy olursa napabilirim hard format olayı yokmu yıldızkare7370kare gibi mesela

s60'dan farklı olarak s40 işletim sistemi bulunması nedeniyle 6233'e format atamazsın dostum

sadece fabrika ayarlarına geri döndürebilirsin

yukarıda bahsettiğin olay muhtemelen kulaklığın giriş kısmındaki temas problemi
  • anladım dostum

ama o temassızlık problemi diil yane pc nin yanında duruodu telefon durduk yere ışığı yandı bnde dedim msj yada cağrı geldi sandım bi baktım kulaklık işareti öle oldu yane bi kulaklık takma fln olayı yok yane durduk yere çıktı bnde çok şaşırdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • * 3 yes ve açma-kapama tusuna hepsie birden basılı tutarak telefonu açarsan hard format atabilirsin ama 6233 te oluyor mu bilmiyorum 6233ün işletim sistemini bilmediğim için.
  • hard format atmak yokmuş bunda sadece fabrika ayarlarına geri dönebiliomuşum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.