Şimdi Ara

6230i ve verilen fiyatlardaki tutarsızlık nedir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün 6230i alayım diye gittim birkaç yere fiyat ordum 560 ytl. 575 ytl. 600 ytl.610 ytl.615.ytl 625-630 ytl. gibi fiyatlar söylediler giderkende netten araştırma yapmıştım bidolu.comda 642 ytl. hepsi burada.com.da 627 ytl. genpada ise 656 ytl. yazıyordu. şimdi 656 ytl ile 575 ytl arasında bayağı bir fark var ancak ben bu fiyatı veren yerden daha öncde iki telefon aldım ve adam faturasını kesip verdi IMEI numaralarını netten sorgulattırdım kayıtlı diyor bence güvenilir gibime geliyor ama birde sizlerin fikrini almak istedim

• Firmaların kar ve maliyet durumuna göre fiyatlarda değişiklilik normal. Eğer telfonu aldığın yer sana fatura veriyorsa kaçak bile olsa herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız ki firmalar kaçak cihaza fatura kestiklerinde oldukça büyük yükümlülüklerinin altına girecekerinden aldığını cihaz %99 garantili olacaktır.
  • serbest piyasa ama başka bir nedende şu olabilir
    6230i iki tip pil kullanıyor, ve iki pil aynı bekleme süresine sahip değil,ama bu pil durumu spotlarda geçlerliydi
    ama trde garantiliyede böyle yaparlar mı bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 14 Ekim 2005, 15:19:58 >
  • sen yinede güvendiğin bildiğin yerden al
  • GÜZ GÜLLERİ BEN 2 AY ÖNCE ALDIM 500 MİLYON AMA DOĞUBANKTAN SENİN VERDİĞİN FİYATLAR GARANTİLİ TELEFON İÇİN Mİ
  • hocam fiyatları telefonlara garanti veren firmalar da etkiliyor. Mesela iki garantili cihazdan Kvk garantili olan 50 ytl daha pahalı oluyor.
  • Ankara kızılayda 540 ile 630 arası değişiyor. Bunun sebebi, az kullanılmış telefonların, sıfırlanarak satılıyor olması bence. yada başka bi dümen dönüyor. Zira Ankarada tanıdığım nerdeyse bütün telefoncular sahtekar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ülkemizde serbest piyasa ekonomisi kuralları işliyor. 560'a satanda kar ediyor, 670'e satanda. Cihazlar aynı cihazlar.. Ikiside NOKIA TURKIYE LTD. garantisi altında. Fakat biri Genpatech'te, digeri Ahmet Abi CepShopta satılıyor.. Ahmet abi 5 lira kar elde ediyor, genpa 10 lira.. mevzu bu! Ucuz olanı dedigin gibi faturalı ve garantiliyse ve kutuyu ilk sen açıcaksan gönül rahatlıgıyla alabilirsin!!
  • Evet buna kesinlikle dikkat edin. Sıfır tel alıyorsanız, KUTUYU SİZ AÇIN! açık mal almayın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.