Şimdi Ara

62+ OKÇU İÇİN HANGİ YAY MAKBULDUR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YAN CHARIM BOŞ DURUYOR BORDER İÇİN İTEM ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.. ASAS SKİLLERİ AÇIK HERKESTE DD25 VAR ACABA OKÇU OLSAMMI HANGİ YAY İYİ DAMAGE VERİR +62 OKÇUYA???

• +8 İron Bow Tabili.:)
  • X TE DS +6 İLE TAKAS YAPACAK VARSA ŞUAN X1DEYİM
  • 45 lvl char açsana +8 cleaver fln takarsin ağlatır ^^
  • ben pre alıcam tek şifrede 3 charım var xte asas 62 lwl border için priest 70 lwl wariror 59 lwl ardream o yüzden açmıyorum
  • paran varsa tabikide +8 ironbow yoksa +7 ironbow da işine görür...
  • saolun beyler 8 ib düşünüyorum alabilirsem bakalım ds ile takaslıcak adam arıyorum xıgenonda ds +6
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: joe_black22

ben pre alıcam tek şifrede 3 charım var xte asas 62 lwl border için priest 70 lwl wariror 59 lwl ardream o yüzden açmıyorum

priest - warrior - rogue ne alaka hepsini aynı çeşit yapsan süper olurdu.

aynı id'de:
    +70 assas
    59 level ardream assas
    45 level border assas'ı yapanlar var. +8 chitin set ve +9 dual cleaver'ı kullanarak 3 farklı charda da akıyorlar. Ama senin yaptığın gibi farklı yan karakterlere item dizmeye çalışmak bence mantıksız asıl karakterin hangisiyse tüm gücünle onun üzerine yoğunlar yani hiçbişey alma

• tek char sıkıyo biliyomusun :S bende priest 72 olunca str olup iç itemleri ve silahı ardream warriorda da kullanıcam asas zevk için oynucağım char asıl charım priest yani ex i onla kasıcam genelde onla oluyorum
    senin dediğin mantıklı ama zevk meselesi tek char çok sıkıyor bazen
  • +7 eagles al bencede hp mp yönünden rahatlartır +sword defance +121ap daha ne olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.