YAN CHARIM BOŞ DURUYOR BORDER İÇİN İTEM ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.. ASAS SKİLLERİ AÇIK HERKESTE DD25 VAR ACABA OKÇU OLSAMMI HANGİ YAY İYİ DAMAGE VERİR +62 OKÇUYA???
ben pre alıcam tek şifrede 3 charım var xte asas 62 lwl border için priest 70 lwl wariror 59 lwl ardream o yüzden açmıyorum
priest - warrior - rogue ne alaka hepsini aynı çeşit yapsan süper olurdu.
aynı id'de: +70 assas 59 level ardream assas 45 level border assas'ı yapanlar var. +8 chitin set ve +9 dual cleaver'ı kullanarak 3 farklı charda da akıyorlar. Ama senin yaptığın gibi farklı yan karakterlere item dizmeye çalışmak bence mantıksız asıl karakterin hangisiyse tüm gücünle onun üzerine yoğunlar yani hiçbişey alma
tek char sıkıyo biliyomusun :S bende priest 72 olunca str olup iç itemleri ve silahı ardream warriorda da kullanıcam asas zevk için oynucağım char asıl charım priest yani ex i onla kasıcam genelde onla oluyorum senin dediğin mantıklı ama zevk meselesi tek char çok sıkıyor bazen
+7 eagles al bencede hp mp yönünden rahatlartır +sword defance +121ap daha ne olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme