Arkadaşlar acil yardımlarınızı bekliyoum ehber simgesine tıkladığımda girermiş gibi oluyor ekran bi saniylelik gidip geliyo ama rehbere girmiyo bu duum beni çok sinir etti rehbere yeni kayıt yapabiliyorum ama kayıtlaa bakamıyorum , birde rehbere aramakaydı>cevapsız arama> isim>dvarolanı değiştir yoluyla girebiliyorum ama arama yapamıyoum. accil yardımlarınızı bekliyorum!
Telefonunuzda fring, Microsoft Live Messenger veya Nokia Conversation yüklü mü?
Yüklüyse rehberinizin yapısını bozan bunlar olabilir çünkü bu saydığım ve sayamayıp adını unuttuğum bir çok program rehberin yapısını değiştirecek eklentiler kurabiliyor. Bahsettiğim eklentinin ismi yanılmıyorsam Nokia Contacts Service idi, eğer cihazınızda mevcutsa onu bulup kaldırmayı deneseniz daha iyi olacak.
telefonumda windowslive messenger yüklü , nokia internet services gibi birşey de yüklemiştim. bunları kaldırmayı deniyorum yardım için çok teşekkür ederim.
Allah razı olsun telefonu yeni aldım işletim sistemi bozuldu diye bi an için çok korktum çok teşekkür ederim.
İşe yaradı mı? Neleri kaldırmanız sorunu çözdü? Bunları da paylaşırsanız benzeri sorun yaşayan bir çok farklı insana da yardımınız dokunacaktır.
Haklısınız. Live messenger dahil olmak üzere birçok chat programını kaldırdım ve kendi yüklediğim Nokia Contacts Service i kaldırdım bunu la beraber
Nokia Contacts Service Nokia web Service Nokia internet Service te telefonumda yüklüydü aralarından sadece Nokia "Contacts Service " bunu kaldırdım ve sorunum halloldu.Tekrar teşekkür ederim.