Bildirim
6100 o.c yapan arkadaslar.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Az once 4ghz ye cikardim fazla arttirmadim.iyi bi islemci fani alip 4.5 yapmayi dusunuyorum.oneriniz varsa alabilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
güzel soğutucu vatandan hafta sonu alırım indirimde sağol. -
quote:
Orijinalden alıntı: blackenedd
güzel soğutucu vatandan hafta sonu alırım indirimde sağol.
Bende aynısıni yapmayi düşünüyorum 770 ve 6100 de performans nasıl acaba darboğaz oluyor mu ayrica o fan vatanda yok paraya az daha kıyıp daha iyi bir fan alabilirsiniz
Sikintim bf4te hala donuyor oyun.metro ll da denedim herseyi en son ayara aldim 50 60 fps aliyorum.ac4te baya iyi bazen 20ye dusuyor anlik oda.batman ac de sikinti yok her oyun mukemmel iyi ki almisim gercekten oyun oynadigini hissediyor insan.simdi ki amacim iyi bi cpu fani alip 4.5ghz e cikmak olacak.
4,5 te ,770 biraz daha gazlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: metin abi 52
4,5 te ,770 biraz daha gazlar.
Insallah bariz performans farki alirim :)
metin abi konuya hemen el atmış soğutucu olmadan acemiysen 4ü geçme derim.Havalar serin falan ama güvenme fazla güzel bi soğutucu alırsan mesela ben şuan fx6100 4.5ghzda 1.512 voltajda kullanıyorum sistem anca öyle stabil oldu
boşta 18 19 yükte bf4te 35i zor gördüm
edit:soğutucu cooler master hyper 212 evo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xMakavelix -- 16 Aralık 2013; 21:43:23 > -
aaa soğutucun cok iyi ama ben 50yi filan görüyorum rahat 60ı gecmiyor 2 saat filan oyun oynadıgımda.bakalım alıcam bitane sogutucu.bide fan düzenini koyucam foruma yardımcı olan olur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X