60x60 Ledlerin içerisinde çoğunlukla kendi trafoları bulunmaktadır. Ayrıca trafo almanıza gerek kalmaz. 60x60 Ledlerden bahsetmek gerekirse, içerisine bildiğimiz şerit ledler orantılı olarak döşenmiştir ve önüne bir lens konulmuştur. Çünkü LEDler noktasal ışık verir. Siz önüne lens koyarsanız, ışığı dağıtmış olursunuz. Bağlantı kısmında ise ürünün içerisinden çıkan trafonun bir girişi(INPUT) bir de çıkışı(OUTPUT) vardır. mantık olarak; 220V olan şebeke gerilimini 12V'a düşürür. Bu LEDlerin çalışma gerilimidir. Girişine 220V'un faz ve nötürünü bağlamanız yeterli olacaktır. Ayrıca bu ürünü kullanacaksanız tavanınızın bu ürüne uygun olması gerekmektedir. Aldığınız ürünü inceledim. 60x60 Panel Led olarak aşağıdaki ürün de mevcut: https://www.3faz.com/nade-asterion-60x60-slim-panel-led-armatur-10301
neden diğerini tercih ettiniz ? ne gibi farkları var?. Firmayla görüştüm, ürünün içerisinden 12V trafosunun çıktığını, yalnızca duvar aparatının çıkmadığını belirttiler. Umarım faydalı olmuştur. Herhangi bir sorunda bana yazabilirsiniz.
meminsevenM
kullanıcısına yanıt
Bu ürün biraz daha hoşuma gitmişti onun için tercih etmiş etmiştim. Teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgi için. Bilgiler gayet faydalı oldu.
60x60 LED Panel Nedir? LED armatürlerin bir panel içine yerleştirilmesiyle elde edilen aydınlatma armatürüne led panel denir. 60x60 cm boyutunda olan led paneller 60x60 led panel olarak adlandırılmaktadır. 60x60 led panelin sıvaaltı ve sıva üstü modelleri bulunmaktadır. 60x60 led paneller yüksek ışık akısı, düşük güç tüketimi ve uzun kullanım ömürlerine sahiptir. Kullanım süresi boyunca sabit ışık sağlar. Led armatür kullanımı ile enerji tasarrufu sağlar, ekonomiktir. 60x60 led panellerin dim edilebilir ve acil aydınlatma sağlayan çeşitleri de mevcuttur. 60x60 led panellerde sarı, günışığı ve beyaz ışık rengi seçenekleri bulunmaktadır.
60x60 LED Panel Kullanım Alanları Led paneller homojen aydınlatma sağladığı için özellikle büyük mekanlarda eşit şiddette aydınlatma sağlamak için tercih edilirler. Özellikle ofis, toplantı salonları, alışveriş merkezleri, hastaneler gibi yüksek ve eşit aydınlatmanın gerekli olduğu alanlarda kullanılır. Şık görünüme sahip oldukları için dekoratif aydınlatma sistemlerinde tercih edilir. 60x60 led panel armatürleri sıva altında metal asma tavan, clip-in tavan, alçıpan ve taşyünü tavanlarda kullanabilirsiniz.