Şimdi Ara

60k+ para ile neler yapabilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar askere gitmeden önce altın bedelli parası ile almıştım baya bir para birikmiş ondan 60k biraz geçkin param var ancak bu para yerinde duruyor asgari ücret ile çalışıyorum şimdi ancak evlensem yetmez bu maaş. neler yapabilirim bu para ile?


    benim aklıma ilk gelen alibaba'dan biraz ürün alıp satmayı denemek arkadaşımın iyi bir instagram sayfası var o da yardım ederim dedi ancak. getireceğim ürünlerde kargo parası cart-curt vergiler derken biraz tuzlu oluyor uygun fiyata satamam öyle de. çok çıkmaza girdim.




  • 8 ve 12. sınıflar yüz yüze eğitime başlayacak ve 1. dönem sınavlarını olmayanlar sınav olacak.

  • hisse yatırım

  • Arkadaşla işe girilmez, aman aman.

  • kripto para al sene sonuna kadar bekle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kripto paralara bak derim.

  • 60K değil 600k ile bile yapılacak şuan pek bir şey yok. Dükkan açarsın ama kar etmez.

  • 60 k ile kripto para madenciliği yapmayı deneyebilirsin. u işle ilgilenen kişilere git sana bir sistem yaparlar aylık güzel bir ek kazancık olmuş olur.

  • Al sana tavsiye almayacaksin ama.

    Bes yaptır bir tane en üst limitten ödeme yap.Giris aidatı şu bu araştır uygun bir şirket bul.Tefas diye bir site var oradan kendine güzel bir fon bul yabanci teknoloji falan.Sagda solda ne dediklerine bakma kendin düşün mantıklı mı değil mi inşallah ama devlet paramiza çökerse seviyesinde olmazsın.Toplu paran olduğu için iş olmasa bile süreklilik saglarsin ondan diyorum bunu ödeme güçlüğü çekmezsin.

    60.000 TL parayı gece seni rahat uyutacak bir yerde tutmaya calis vadeli mevduat olabilir %20enflasyon ortamında para kazanma diye bir şey olmaz bugün dolar alsan sene sonu 9.5 olsa anca fit olursun.Uzun vadeli hissede olur ama ne kadar anlıyorsun bilemem.Altin,bitcoin hepsi aynı enflasyona yenilirsin yenilirim yeniliriz ve yeniliyoruz.

    E ticaret konusunda başarılı bir arkadasin varmış bak ve yardımcı olurum diyor sana bu büyük bir avantaj.5-10 ayirabilirsin o ise ama şunu unutma işten geldiğinde evde ürün iadesi için dünyanın en saçma adamlarıyla muhattap olacaksın e-ticaret az iş değil.Sundan emin ol ama o eleman sana samimi bir sekilse yardımcı olabilecek mi fazla ise dalmadan birde arkadaşınla bu konuda iletişimi gör tecrube önemlidir 40 şey araştırırken biri bir şey der o işten kurtulursun.

    Siyah-beyaz düşünmeyi bırak evlendirmez seni ama evlenirken seni 80-90 bin masraftan kurtarır çünkü inan en az o kadar kredi çekeceksin.60000 için 80 ödeyeceksin.

    50.000'i kitle bu gibi enstrumanlarla 10.000'e bir şeyler yap e ticaret yapmasanda harca giyim kuşam olur,pc olur,10 gün macaristan olur parayı nasıl harcarim diye sorma para kafana yük olmasın sorumluluğunu al bankada 50.000'i olan adam olmak kötü bir şey değil az para diye görme sakın .Ama belli ki içten içe biriktirdim harcamayı hak ediyorum diye düşünüyorsun o yüzden diyorum on bini ye ya da e ticarete harca.Denemis olursun başarısız olsan bile bir işin iç yüzünü görürsün çok şey katar sana gozunde büyütme tutar mı tutar benim bildiğim iki örnek var biri genç kız 4-5k aylik kazanıyordu öbürü iyi bir kariyeri olup evde çalışırken yapmaya başlamıştı 4 kazanıyordu .

    Temel bakış açın şu olsun para var diye ise girilmez para var diye harcanmaz süreç içinde gereklilik ya da fırsat ortaya çıktığında belli bir bilgi birikimiyle girersin bir şeylere ama orta yerden bilgisizce zorlamayla olmaz.

    Yeri gelir 10000 TL hayat kurtarır ailenen fakirdir her ay bin lira maaşından vermek zorundasındir bırakırsın on ay işi kpss kasarsin.Mali müşavir yanındasindir o surede ingilizce artı bir iki sertifika güzel bir takım elbise bankalara kurumsala başvuracak yüzün olur.Unidesindir work and travela gidersin orada bağlantılar saglarsin her sene gidersin 10.000 olur mezuniyette 40bin,erasmusa gideyim dersin bursun üzerine uçak bileti şu bu parası olur.60 olur yarın 90 ev peşinatıni tamamlarsin.

    Ama asla bir iş yapayim diye bir işe girme kısa ve orta vadede riskli enstrumanlarla yatırım yapma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.