Şimdi Ara

6030un temasını nasıl yok ederim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nokia 6030 telefonum var.önceden temayı bi şekilde kaldırmıştım.yani arkada eğer istersem duvar kağıdı koyuyordum istemezsem kaldırıyordum.ve menu de gezinirkende arka plan hep beyaz olarak kalıyodu.telefonu 2 günlüğüne ablama verdim ve oda temayı ayarlamış.şimdi kaldıramıyorum.teli ilk aldıgımda da tema ayarlıydı ama nasıl yaptığımı hatırlamıyorum ve temayı kaldırabilmiştim.nasıl oldugunu bilen biri varsa çok sevinirim.çünkü çok sinir bozucu bişey.tel yavaşladı üstüne bide arkadaki sarı noktalar ban hiç bir şey ifade etmiyor.ayrıca ben başka tema istemiyorum.temanın tamamen kalkmasını istiyorumn.eğer yardımcı olursanız çok sevinirim.bu arada diğer temayı onayadım.ve onayladıktan sonra sildim.belki işe yarar diye ama yaramadı.ve o nokta temasınıda silemiyorum.sistem dosyası diyo...

• yokmu arkadaşlar bi fikri olan
  • ayarlardan fabrika ayarlarina don secenegini kullan ise yarayabilir ama rehber ve mesajlarin silinecegi icin yedeklemeyi unutma
  • denedim oolmadı abi ya.zaten fabrika aylarında tema yüklü ve kurulu olarak gelmişti direk tekrardan kuruldu yani bi işe yaramadı maalesef.önceden yaptığım şeyi şimdi nasıl yapamıyorum anlamadım...
  • baska temayi secince eskisi gitmiyormu?
  • [Deleted by Admins]
  • başka temayı seçince eskisi gidiyor ama ben hiç tema istemiyorum...sorunda orda zaten...başka bi temayı seçtiğimde bu yok oluyo zaten...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum bazi temalAR silinirken bazilarini silmek imkansiz olabiliyor telefonda bunu ancak serviste yaptirabilirsin o halde
  • aslinda ilk kullandigin zamanki bayaz olan temasiz hali degildi, nokia orjinal temasiydi. orjinal temanin ozelligi ful beyaz olmasi ve yazilarin siyah olmasiydi. bu tema seciliyken ana ekranda beyaz oldugundan ister beyaz kullaniyordun, ister resim atiyordun. gorunen o ki telefonu verdigin kisi temalardan farkli bir temayi secmis ve senin orjinal nokia temasini kaldirmis. yapman gereken o orjinal temayi waptan tekrar bulmak. aslinda nokia nin kendi wap adresinde orjinali olmasi gerekiyor ama sadece mavi olan orjinal temalarini koymuslar. waptan arastirmalisin veya internetten bakip linkini bir sekilde telefonuna gondermelisin.
  • arkadaşlar te4şekkür ederim hepinize inanın nasıl oldugunu bilmiyorum ama tema yine kalktı veya işte menüye girdiğim zaman arka plan yine beyaza dönüştü.hepinize çok teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.