Şimdi Ara

6000 tl oyun sistemi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Genellikle oyun oynamak için kullanacağım bir sistem toplamak istiyorum. Cs go valorant gibi fps türü oyunları oynamak için kullanacağım. Elimdeki 144hz monitör ile bu tarz oyunlarda, güncel oyunlarda ve twitch üzerinden oyun yayın yaparken performans açısından sıkıntı yaşamayacağım bir sisteme ihtiyacım var. Bazı internet sitelerindeki toplama bilgisayarları biraz inceledim fakat bazılarında ısınma ve soğutma gibi sorunları gördüm ve tereddütte kaldım. Sıkıntı yaşatmayacağını düşündüğünüz hazır toplama sistem önerilerinize de açığım.

Sistemi taksitli alacağım için tek bir site üzerinden tavsiye vermeniz benim için çok daha iyi olur. Bütçem sadece kasa içindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eksdemaster -- 29 Haziran 2020; 23:48:16 >

• bu tür bir sistem olabilir, daha sonradan işlemci için bir soğutucu eklenirse çok daha iyi olur;

Sinerji.gen.tr
    Thermaltake Contac Silent Serisi 120 mm Beyaz Fan Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
    https://www.sinerji.gen.tr/thermaltake-contac-silent-serisi-120-mm-beyaz-fan-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-p-13965

https://www.sinerji.gen.tr/

6000 tl oyun sistemi tavsiyesi

• LEON-X kullanıcısına yanıt
    öncelikle çok teşekkür ederim. fakat aklıma bir şey takıldı. ekran kartında inno3d güvenilir midir ? ekran kartı için başka alternatifiniz var mıdır ? ayrıca bu sistem uzun vadede beni sıkıntıya sokmaz değil mi ? önerdiğiniz soğutucuyu ilerde uğraşmamak açısından şimdi almam daha iyi olur sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eksdemaster -- 30 Haziran 2020; 0:18:43 >
  • Uzun vade de ne kadar kullanacağınıza bağlı biraz da şansınıza tabi

Ürün garantili ve bilindik bir marka farklı markalara fazladan para ödeyerekte sahip olunabilir ama örneğin ben pahalı olan R9 270x serisin de Sapphire'in Vapor-X modelini almıştım 4 heatpipe ve sıvı nitrolu olan bir soğutma bloğuna sahip olan kartın gpu'su 2.5 sene de bozuldu ne o.c vardı ne de aşırı bir sıcaklık, yani marka takıntınız varsa değiştirebilirsiniz tabi.

Soğutucuyu da bütçeyi zorlayarak alırsanız iyi olur, yaz sıcaklarında ve yük altın da R5 3600 stok fan ile sıkıntıya girebilir, güçlü bir işlemci sonuçta, kasa da 4 fan var önü mesh panel.
  • eksdemaster kullanıcısına yanıt
    toplamakla hiç uğraşmayın. 6.099tlye alın geçin.

https://forum.donanimhaber.com/hypnotic-2680-r5-3600-rtx-2060-6g-16gb-ddr4-480gb-ssd-gaming-pc-6-099tl--144249842

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    2019 kışında topladığım sisteme çok da uzak değil gibi. Nasıl birden böyle oldu bunların fiyatları ya

• Maalesef kardeşim, herşeyin fiyatı en az iki kat arttı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Acer nitro serisi al derim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Keşke ülkede en kötüsü bu diyebiliyor olsaydık. Orta kesim diye bişey yok herkes fukara en iyisi de bu malesef. :'(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.