Şimdi Ara

6000 TL | Homeserver Mini-PC Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
21
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 6000 TL | Homeserver Mini-PC Önerisi


    Merhaba, evimde Raspberry Pi 5 8GB sunucu çalıştırıyorum ve OpenWRT kuracağım sunucuma fakat bu durumda homeserver uygulamalarımı çalıştırmam gereken bir bilgisayara ihtiyacım olacak. 2. sunucu olarak bir şey arıyorum 6000 TL'yi geçmeyecek şekilde ancak bir seçim yapamadım.


    Raspberry Pi 5 Arm tabanlı olduğu için Proxmox kurulumu official image ile yapılamıyor. Bu sebepten ötürü Arm almamayı düşünüyorum.


    Sunucuma Proxmox, Minecraft sunucusu, bir websitesi, Vaultwarden, ve birkaç benzeri uygulama çalıştırmayı planlıyorum.

    Yeni alacağım sunucunun Arm tabanlı olmamasını istiyorum. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan arm tabanlı kullanmanın faydaları mı fazla yoksa dezavantajları mı fazla bu konularda yorum yapmasını isterim.


    Bir de bana uygun fiyatlı mini pc önerebilirseniz efsane olur, teşekkürler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HasanJWS -- 29 Mayıs 2025; 18:13:21 >







  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2500 tlye render pc önerisi
    8 yıl önce açıldı
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.