Şimdi Ara

6000 7000tl Sistem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Monitör ve klavye hariç 6000, 7000tl arasında sistem tavsiyesi var mıdır? oyun ağırlıklı ve iş için.

ayrıca 1500tl'ye kadar 144mhz curved monitör tavsiyesi de eklenebilir. yani toplamda 7500, 8500tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sigma2005 -- 29 Mart 2020; 18:4:21 >

• burdan ayarlarsınız en altta curved monitorde satılıyor
  • Teşekkürler. Şöyle bir sistem kurdum. Anakart OC için uygun değil ama aynı fiyat aralığında iyi bir OC anakart yok galiba. Diğer parçalar nasıl sizce?

• Sistem kötü olmuş. Ben de bu ara sistem topladım. Oyun için ekran kartın hiç olmamış. İşlemci güçlü ekran kötü anlamı yok.

Benim sistem şu şekilde
    B 450 msi gaming max 750
    R5 3600x işlemci 1349
    16 GB 3200mhz ram 720
    Rtx 2070 3100
    Samsung 500 GB ssd nvme 640
    CORSAIR iCUE 220t kasa 740
    Fsp 700 w güç kaynağı 400

Kasa anakart ssd ram vatan diğerleri incehesap cuma kampanyası

Bir de woeldcard şu an 1500 e 150 puan veriyor. Kampanyası var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevozgur -- 29 Mart 2020; 22:24:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sevozgur kullanıcısına yanıt
    Bende benzer sistem topladım
    r5 3600
    asus dual rtx2070 8g evo
    g.skill trident neo 8x2 16gb 3600mh
    msi b450 gaming plus max
    XPG Spectrix S40G AS40G-512GT-C RGB 512 GB M.2 SSD
    seagate barracuda 1tb
    sharkoon tg5 rgb
    Corsair rm750x

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReDLaX kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Güzel oldu sistemler diye düşünüyorum.

Güzel oldu da keşke monitör de öyle kolay olsaydı kafayı yedirticek bana zilyon tane model var 2 k ile 1080p arasında kaldım bütçeyi Maximum 2300₺ yapa bilirim ama büyük ihtimalle bunu alıcam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAX 7000TL KASA TAVSİYESİ
    5 yıl önce açıldı
    3000-3500TL lik Sistem
    10 yıl önce açıldı
    25000 TL RTX laptop tavsiyesi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ReDLaX kullanıcısına yanıt
    Acele etme ben de düşünüyorum. Ekran kartı 2k oyunları rahat açıyor. Şimdi 2k monitör alırsak ister 1080 istese 1440 olarak oynayabiliyoruz ama 1080 alırsak maksimum 1080 oynuyoruz doğru mu? Fiyat farkı da çok fazla

Valla paramı hesap lazım 2k çıkmadı bende kavisli ekran csgo güzel olmaz belki diyip bunu şiparişini verdim
    https://www.incehesap.com/aoc-24g2u-23-8-inc-monitor-fiyati-43761/

• quote:

Orijinalden alıntı: ReDLaX

Bende benzer sistem topladım
    r5 3600
    asus dual rtx2070 8g evo
    msi b450 gaming plus max
    seagate barracuda 1tb
    sharkoon tg5 rgb
    Corsair rm750x
    hocam ne kadara topladınız acaba bende bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum ama
  • sezginbaris kullanıcısına yanıt
    İşlemci anakart 2068₺ aldım 55dolar msı geri verecek
    Ekran kartı 3100₺ incehesap tan aldım
    Ram 1078₺ m2ssd 660₺
    Kada 498₺
    Güç kaynağı 1000₺ aldım az önce iptal ettim itopya dalga geçiyor geçen hafta perşembe günü şipariş verdim hala kargo verdiler bu hafta çarşamba günü kargoya vere biliriz dedi bende iptal ettim yok böyle bir saçmalık tam saat tuttum tam 50dk yeni müşteri hizmetlerine bağlandım bukadar sorumsuz bir firma görmedim incehesap tan gün gece monitör aldım şimdi kargoya verdiler müşteri hizmetlerini aradım 5 dk bağlandın ölü piksel çıkarsa hemen yollayın hiç sorun değil dediler.

• quote:

Ram 1078₺ m2ssd 660₺
    Kada 498₺
    Güç kaynağı 1000₺ aldım az önce iptal ettim itopya dalga geçiyor geçen hafta perşembe günü şipariş verdim hala kargo verdiler bu hafta çarşamba günü kargoya vere biliriz dedi bende iptal ettim yok böyle bir saçmalık tam saat tuttum tam 50dk yeni müşteri hizmetlerine bağlandım bukadar sorumsuz bir firma görmedim incehesap tan gün gece monitör aldım şimdi kargoya verdiler müşteri hizmetlerini aradım 5 dk bağlandın ölü piksel çıkarsa hemen yollayın hiç sorun değil dediler.
    hocam toplamak mı iyi yoksa sıfır almak mı hangisini tavsiye edersiniz ?
  • muharremgrgl kullanıcısına yanıt
    Hazır sistem daha uygun ama parçalar kaliteli genelde olmuyor toplama bir tık pağlı oluyor ama canın ne istiyorsa o parçaları bi araya getiriyor sun benim herşeyim tam sace sıvı soğutma ya para kalmadı.
    Hazır sistem hiç almadığım için kesin bir şey diyemem.
    Bi ara kral killer diye bir sistem vardı teknobiyonik tiğin onu alıcak tım 3bin₺ sonra bir den kara değiş tirerek.4000₺ bunu toplamış tım kimi parçalar sıfır kimi parçalar 2 aylık tı
    R5 2600
    16 gb ram 3000mhz cl 14
    500gb xpg m2 ssd
    ASUS tuf gaming plus
    Corsair vs 600w
    inno3d gtx 1660 ti
    Sharkoon tg5 beyaz

• quote:

Ram 1078₺ m2ssd 660₺
    Kada 498₺
    8500 9000 arası birşey yapmış . ben daha uygun birşey yapmayı düşünüyorum . Birde bir sorum olacak, toplamak yerine hazır almak fikri var aklımda. öneriniz nedir ?

• sezginbaris kullanıcısına yanıt
    Hocam tabiki hiç bir şey almamış san hazır sistem daha uyguna gelicek ama şunuda unutma hazır sistem ler genelde ellerindeki hangi stok fazlaysa onlar la sistem kural lar anakart genel de b450 giriş seviyesi oluyor .
    Ama günün sonunda aynı performans veriyor lar evet ben pağlıya aldım çünkü uzun bir süre kulanacam sonradan keşke bunu alsaydım dememek için üst sekment almaya çalıştım hiç oc yapmıyorum o yüzden bu anakart yeter bana oc yapan birisi olsaydım direk x570 alırdım.
    Hem uygun hem kalite yi bir arada sunan bir pc varsa alın derim .şağsen ben pc toplamaya başladığım da kendi kendime dedim 7bin ₺ bir pc vere biliyor sam 1 .2 bin ₺ daha koyarım içime hangi parça siniyorsa gider onu alırım.
    Bir arkadaşın dediği gibi kötü pc yok tur ihtiyaca göre pc vardır.

r5 3600
    asus dual rtx2070 8g evo
    msi b450 gaming plus max
    seagate barracuda 1tb
    sharkoon tg5 rgb
    seasonic focus gx-750 750w 80+ gold

AOC 24G2U 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD IPS 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReDLaX -- 12 Nisan 2020; 12:11:5 >

• quote:

Hazır sistem daha uygun ama parçalar kaliteli genelde olmuyor toplama bir tık pağlı oluyor ama canın ne istiyorsa o parçaları bi araya getiriyor sun benim herşeyim tam sace sıvı soğutma ya para kalmadı.
    Hazır sistem hiç almadığım için kesin bir şey diyemem.
    Bi ara kral killer diye bir sistem vardı teknobiyonik tiğin onu alıcak tım 3bin₺ sonra bir den kara değiş tirerek.4000₺ bunu toplamış tım kimi parçalar sıfır kimi parçalar 2 aylık tı
    R5 2600
    16 gb ram 3000mhz cl 14
    500gb xpg m2 ssd
    ASUS tuf gaming plus
    Corsair vs 600w
    inno3d gtx 1660 ti
    Sharkoon tg5 beyaz
    hazır alacaktım ama siz yazdıktan sonra karar değiştirdim. Toplmak daha mantıklı geldi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.