Şimdi Ara

600 TLyi nasıl değerlendirebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 600 tl param var.İki seçenek var aklımda.Biraz daha ekleyip taksitle xperia L almak.İkinci seçenekse ps3 almak.Ps3 almak daha cazip geliyo çünkü gta5 pcye çıkmadı ve çıkarsa bile daha çok zamanı var.Bir de konsol hevesim var tabi.Hayatımda hiç konsolum olmadı.Biraz değişiklik olsun istiyorum.Ama bu işlerden pek anlamam.Forumda ikinci el 120gb slim 4.40cfw buldum 2 tane ds3 filan veriyo yanında ama 650 lira.Teknosada 320gb slim buldum infamous2 geliyo yanında.O 600 liraydı.İkinci el fiyatları bana çok fazla geldi.Ps4 çıkmasına yakın fiyatların düşük olması lazım ama.Bir de özellikle kırık veya kırılabilen cihaz alsam iyi olur.Oyun almaya çok fazla bütçem yok.Zaten online oynayacağım bir oyun da yok.Klasik oyunları oynarım gibime geliyo.İkinci el kırık ps3 450 500 liraya bulsam direk alırım.Ama pek anlamıyorum piyasasından filan.Bir başka seçenek olarak da xbox filan düşündüm.Ama fiyatları hakkında zerre fikrim yok ve cafede dahi oynamışlığım yok.Şimdilik aklıma bu kadar geldi.Başka önerisi olan varsa açığım ama kararım daha çok ps3 yönünde gibi.

• GM Discovery.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTA V 2014'ün ilk çeyreğinde gelir pc ye.
  • kırık ps3 = çöpe atılan para
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

GM Discovery.

Teknoloji şans işi ama gmd çok fazla şans işi.O kadar ölü pixel filan duyduktan sonra alasım gelmez.Uğraşmak istemiyorum telefonu aldıktan sonra.
  • Kırık PS3 ile de online oynayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NateRuess

kırık ps3 = çöpe atılan para

Sebebini de belirtseydin keşke.Online oyun oynama fikrim pek yok çünkü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

GM Discovery.

s3 le aynı performansı veriyorcular gelir şimdi.
  • Reklamı Geç » kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: Reklamı Geç »

Kırık PS3 ile de online oynayabilirsin.

Peki kırık olmasının bir dezavantajı var mı?
  • [Vampir] kullanıcısına yanıt
    kesinlikle GM Discovery S3 ile aynı performansı veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evpandası -- 5 Kasım 2013; 16:27:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChainFrost

quote:

Orijinalden alıntı: NateRuess

kırık ps3 = çöpe atılan para

Sebebini de belirtseydin keşke.Online oyun oynama fikrim pek yok çünkü.

Xbox.

Bonba kuruldu.
  • quote:

quote:

CoD BO2 oynarsan psid ve psn hesabın sony sisteminden banlanır. Güncel PSID paylaşan siteler var. Oralardan banlanmamış PSID bulursan konsolun banını açarsın. PSN hesabının banını açmak gibi şansın yok. Yeni hesap açman lazım. Yeni hesap = multiplayer oynadığın oyunların verilerinin sıfırlanması demek. Yani leveller sıfırlanıyor. Banlanma riski yüzünde PS+ üyeliği almak ta olmaz.
  • quote:

quote:

quote:

CoD BO2 oynarsan psid ve psn hesabın sony sisteminden banlanır. Güncel PSID paylaşan siteler var. Oralardan banlanmamış PSID bulursan konsolun banını açarsın. PSN hesabının banını açmak gibi şansın yok. Yeni hesap açman lazım. Yeni hesap = multiplayer oynadığın oyunların verilerinin sıfırlanması demek. Yani leveller sıfırlanıyor. Banlanma riski yüzünde PS+ üyeliği almak ta olmaz.

Teşekkürler peki kırık bi ps3 slimin fiyatı ne kadar olmalı.Bellek önemsiz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler peki kırık bi ps3 slimin fiyatı ne kadar olmalı.Bellek önemsiz.

Piyasasını hiç bilmiyorum ama bellek kırıkta önemli. Yalnızca dahilide çalışan oyunlar var. Onları dahilisine atman gerekli. Ha eğer elinde yüksek kapasiteli 2.5" hdd varsa ve değiştireceksen orası ayrı.

• ps3 almak şu an pek mantıklı bi hareket olmaz.bildiğim kadarıyla oyunları felan pahalı üstelik ps4 çıktı çıkacak.taksitle telefon almak en iyisi
  • quote:

600 tl param var.İki seçenek var aklımda.Biraz daha ekleyip taksitle xperia L almak.İkinci seçenekse ps3 almak.Ps3 almak daha cazip geliyo çünkü gta5 pcye çıkmadı ve çıkarsa bile daha çok zamanı var.Bir de konsol hevesim var tabi.Hayatımda hiç konsolum olmadı.Biraz değişiklik olsun istiyorum.Ama bu işlerden pek anlamam.Forumda ikinci el 120gb slim 4.40cfw buldum 2 tane ds3 filan veriyo yanında ama 650 lira.Teknosada 320gb slim buldum infamous2 geliyo yanında.O 600 liraydı.İkinci el fiyatları bana çok fazla geldi.Ps4 çıkmasına yakın fiyatların düşük olması lazım ama.Bir de özellikle kırık veya kırılabilen cihaz alsam iyi olur.Oyun almaya çok fazla bütçem yok.Zaten online oynayacağım bir oyun da yok.Klasik oyunları oynarım gibime geliyo.İkinci el kırık ps3 450 500 liraya bulsam direk alırım.Ama pek anlamıyorum piyasasından filan.Bir başka seçenek olarak da xbox filan düşündüm.Ama fiyatları hakkında zerre fikrim yok ve cafede dahi oynamışlığım yok.Şimdilik aklıma bu kadar geldi.Başka önerisi olan varsa açığım ama kararım daha çok ps3 yönünde gibi.

xperia al bence

• Media Markta görmüştüm Sade ps3 500 küsür xbox 540 lira falandı, xbox daha mantıklı geliyor bana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BehzatÇ. -- 5 Kasım 2013; 16:54:13 >
  • Lumia 625

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BehzatÇ.

Media Markta görmüştüm Sade ps3 500 küsür xbox 540 lira falandı, xbox daha mantıklı geliyor bana..

12gb ultra slim modeli değilse çok iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.