Şimdi Ara

600 TL'YE TELEFON ÖNERİSİ...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar okullar yaklaşmaya başladı tabi bende yavaş yavaş hazırlanmaya.600 TL bütçem var bu fiyata uygun bir telefon biraz oyun oynarım müzik dinlerim biraz da netten verilen performanslarımı yaparım diyorum.Ben general mobile discovery 16 gb düşünüyorum 550 600 TL civarı bişi en uygun mobil hangisi... ?

• GMD'yi boşver. 100 lira daha katabilirsen Zenfone 5
  • çin malı telefonlara para kaptırma,o butcede gerk bataryası gerkte haylı ıyı guce sahıp gpusu ıle xperıa E4G bak mutlaka
  • Crauls kullanıcısına yanıt
    Peki dostum hala kararsızım almadım mobil bu e4g şu an ankara türkcell şubelerinde bulabilirmiyim yok sa belirli bir yerdenmi almalıyım
  • kardeş o e 4g mi ne çöp o tel 1gb ram var bu zamanda alınmaz akacagin telde 1,5ghz işlemci 2 gb ta ram olmalı enaz hafızasıda düşük gm 4 g ye bak istersen s 4mini var buna 10 çeker sıfırı 750 ikşnci el 500 e bulursun o e4g yi alırsan sağlam oyunları filan kaldırmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan.harbiden az degil 0 bilgiyle yazmislar e4g de note4 deki.gpu var cift cekirdeklisi antutu da xperia Z yi gecior,s4minideki gpunun birkac ust versiyonu ve daha az enerji tuketini,neyse 3.sinif cin telefonu gmobile,ve samsungun en zayif halkasi olan mini serisini onerenden birsey beklemeyin.hocam e4g turkcellde vatanda bimekste teknosada sony centerda var alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crauls -- 30 Ağustos 2015; 21:39:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E4gye sallamadan once arastir kardes oyle sallama ac oyun videolarini felan incele oye konus!
    1gb rame kafayi takma kullaninci yorumlarinida okursan yeterli geldigini anlarsin
    bende 500-700 arasi tel dusunuyorum asus zenfone 5 ile eg4 arasinda kaldim
    asusda batarya cabuk bitiyor ve 4g destegi yok diye eledim
    suan sony xperia m kullaniyorm memnunm bunu babama verip 500-700 lira arasi alinabilecek en iyi telefnu arastirdm ve tum mapilar eg4 e cikti bilmm anlatabildm mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • E4g tavsiye ederim ama 1 gb ram benim de kafama takildi biraz

• general mobile alacağına 4g sini al malum 4.5 g de geliyorken işine yarar 100 tl için değer 700 e bulursun max gmd 4 yi malum normal gmd de 4g yok

edit: e4g de olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 54oguz75 -- 31 Ağustos 2015; 0:43:15 >
  • Kesinlikle Discovery alma gafletine düşmeyin hocam.
    100 TL daha koyabilirseniz GM 4G alın. Paranızın karşılığını fazlasıyla verebilecek bir telefon.
  • Beyler tamam GMD işin içinden çıkartın o gitti...
    Şimdide Samsung Galaxy Core Prime ve E4G arasında kaldım... Bayrama kadar alıcam 20 gün felan kaldı ilk telefonmu olucak para veriyorum sonuçta bu fiyata en iyisini almak isterim...
    Ama tabi Benim için core prime diyorum kamerası falan ara sıra ilgilenirim...
    Oyun oynarım core prime incelemesinde aspahalt 8 i akıcı bir şekilde oynattığını gördüm...Bende o kadar yüksek grafikli oyun oynamam zaten.
    Ama sizin ne önerirsiniz arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piyade Asker -- 2 Eylül 2015; 18:36:07 >
  • Sony eg4 hakkında yapılan yorumlar genelde olumlu, tek kusuru çekilen fotoğraf kalitesinin biraz düşük olduğu söyleniyor. Samsung Prime Core'nin ekran pikseli düşükmüş. Menülerde gezerken bu piksel düşüklüğü göze çarpyormuş.
    .
    Fotoğraf çekimi benim için çok önemli değil dersen e4g al, eğer fotoğraf önemli ekran kalitesini çok önemsemiyorum dersen de prime core al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayata gülümse -- 2 Eylül 2015; 19:45:46 >
  • GM 4g oneririm

• hayata gülümse kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf kalitesinin önemi yok,ekran pikselin de fark olmaz arkadaş kullanıyo aldım inceledim core prime'yi bir sorunu yok...Yalnız e4g'yi ankara dikmen civarında bulamassam core prime düşünüyorum face,youtube gibi yerlerde gezinirken kasma donma yapmasın yeter.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.