Arkadaşlar 600 tl bütcem var hangi telefonu almalıyım? Birde kvk garantisi ile normal garanti arasındaki fark nedir
general mobile discovery al garanti konusuna gelirse general mobile discovery nin teknik servisi telpa merdiven altı bir şirket değil arkadaşın telefonda bir sorun vardı pusula çalışmıyordu aradık hemen gönderin kontrol edelim dediler sonra baktık ayarlardan bir yere kapatmış arkadaş yani sorunu biz çözdük göndermeye gerek kalmadı
gm discovery bakabilirsin
GMD veya Lumia 520. Oyuncuysan GMD'den başkasını arama.
iphone 4 al para kat azcık
sweatingbulletsS
kullanıcısına yanıt
iphone 4 960 tl azıcık kat diyon bide
Discovery alma bnce herkesin şarz soketi nedense kırılıyor ve herkese 50 tl vermezseniz tamir etmeyiz diyorlar haa dersen ki ben yine de alıcam 1 ay sonra 50 tl daha verceğini unutma
Sana bir yıl önce efsane olan huawei ascend p1 i öneririm şu an 570 e kafar nette düştü harika bir fiyat
Bu arkadaşa tavsiye vermeyin ya sonra 2.elde tüm ilanlari baltaliyor
Bende Discovery var şuan Discoveryi hiç begenmedım kasıyor .. çok dandik alırken cok heyecanlıydım cok sevınclıydım ama cok kötü Discovery + Galaxy Young verip üste para katıp ya nexus 4 alıcagım yada SP yada bir başka tel şuan bende güzel bir tel arıyorum. Discovery 3 haftalık .. hiç kullanmıyorum kutusuna koydum koydugum gibi duruyor. cok dandik bir telefon .... çok kasıyor.. çıldırıyorum.
Not : Discoveryim 16 GB lik ama çok berbat .
L520 600 tlye kadar olan en iyi telefondur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme