Şimdi Ara

600 tl tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 600 tl bütcem var hangi telefonu almalıyım? Birde kvk garantisi ile normal garanti arasındaki fark nedir

• general mobile discovery al garanti konusuna gelirse general mobile discovery nin teknik servisi telpa merdiven altı bir şirket değil arkadaşın telefonda bir sorun vardı pusula çalışmıyordu aradık hemen gönderin kontrol edelim dediler sonra baktık ayarlardan bir yere kapatmış arkadaş yani sorunu biz çözdük göndermeye gerek kalmadı
  • gm discovery bakabilirsin
  • GMD veya Lumia 520. Oyuncuysan GMD'den başkasını arama.
  • iphone 4 al para kat azcık
  • sweatingbullets S kullanıcısına yanıt
    iphone 4 960 tl azıcık kat diyon bide
  • Discovery alma bnce herkesin şarz soketi nedense kırılıyor ve herkese 50 tl vermezseniz tamir etmeyiz diyorlar haa dersen ki ben yine de alıcam 1 ay sonra 50 tl daha verceğini unutma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850.000 TL ye kadar tavsiye
    3 yıl önce açıldı
    30 bin TL notebook tavsiye
    9 ay önce açıldı
    50 bin TL sadece kasa tavsiye
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sana bir yıl önce efsane olan huawei ascend p1 i öneririm şu an 570 e kafar nette düştü harika bir fiyat
  • Bu arkadaşa tavsiye vermeyin ya sonra 2.elde tüm ilanlari baltaliyor
  • Bende Discovery var şuan Discoveryi hiç begenmedım kasıyor .. çok dandik alırken cok heyecanlıydım cok sevınclıydım ama cok kötü Discovery + Galaxy Young verip üste para katıp ya nexus 4 alıcagım yada SP yada bir başka tel şuan bende güzel bir tel arıyorum. Discovery 3 haftalık .. hiç kullanmıyorum kutusuna koydum koydugum gibi duruyor. cok dandik bir telefon .... çok kasıyor.. çıldırıyorum.

Not : Discoveryim 16 GB lik ama çok berbat .

• L520 600 tlye kadar olan en iyi telefondur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.