Şimdi Ara

600 liraya kadar dokunmatik telefon tavsiyesi 2.el olabilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öyle çok oyun program delisi değilimdir, satmak istediğimde en az zararla kolay bir şekilde satabileceğim, işletim sistemi ve kasa kalitesi bakımından pek sorun çıkarmayacak bir tavsiye istiyorum.

aklımda 2-3 marka/model var;
    -iphone 3gs
    -samsung wave 8530
    -nokia c7 (klavyesiz olan)
    -nokia n8

android sistemli cihaz düşünmüyorum ama yorumlar dahilinde düşüncem değişebilir, şimdiden yorumda bulunan herkese teşekkür ederim.

• en az zarar ile satacagın cihaz istiyorsan zaten 3gs biçilmiş kaftan 600 650 alıp tekrar aynı fiyata satabilirsin bile android ise güzel işletim sistemi ancak o fiyata seçenekler pek yok gibi sonuçta androidde cihaz seçenegi çok buda popülerliğini biraz etkiliyor samsung htc gibi bilinen markaların android cihazları nispeten daha kolay satılıyor nokia ise azda olsa hala kemikleşmiş kullanıcısına sahip ancak 2. elde gene pek rağbet görmeyebiliyor tavsiyem 3gs alabilirsin 16 gb beyaz siyah seçeneklisi bulunabilir destek hususunda zaten hala destek veriliyor cihaza hala popüler piyasasıda pek düşmüyor
  • 3GS 8/16/32 gb al.cok fazka fiyat dusmeden satarsin.apple hala destegi cekmedi bu cihazdan tam sana gore bi cihaz.
  • 3GS için paranı bağlama bence, çünkü herkes elden çıkarıp üst modelleri almak istiyor.
    Bunun teyidi için satış ilanlarına ve satış sitelerine göz atman yeterli. Bu dönemde aldığın fiyata satman diye birşey mümkün değil bu yüzden.

600 Liraya denk getirirsen üst model bir cihaz al ama ben sana telefon önermek yerine başka bir şey önereceğim.

Vatanın %25 kampanyası ile veya başka özel bir kampanya ile piyasanın altında bir fiyata satın alabileceğin bir telefonu, satarken her zaman için daha az zararla satabilirsin, aklında olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 12 Kasım 2011; 19:05:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu bütçeye hangi 2. el telefon
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.