Şimdi Ara

600 liraya blackberry 9700 buldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bastan soyliyim konuyu bb bolumune actimda iplemediler fazla. Ben yazin bb almayi dusunuyordum 0 sekilde buda en az 1000 ile 1300 tl arasi bir fiyat, hesaplarima gore yaza kadar 1000 lira civari param olacak suan 600 var alsam mi telefonu, bu arada telefon cok temiz arkadas dershaneden gozmun onunde kullandi diyebilirim yani bi bozuklugu yok napam?

• Bi bakin bea :(
  • Teknolojik aletse asla 2. el almam, ama çok temizse düşünebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: synchro
    Teknolojik aletse asla 2. el almam, ama çok temizse düşünebilirsin.

normalde kadikoy, gg v.b yerlerden 2.el elektronik alet bende almam, ama cidden temiz alet oldugu icin dusunuyorum, sizce bubu alimmi yoksa yazin 600 lira fazla verip 9780 mi aliyim
  • blackberry i ne yapacaksın ayıptır sorması. telefon dışında sadece e-mail okumaktan başka ne işe yarıyor o cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozerayan
    blackberry i ne yapacaksın ayıptır sorması. telefon dışında sadece e-mail okumaktan başka ne işe yarıyor o cihaz

stabil, şık ve cevremde bbm sahibi insan fazla isime geliyor anlayacagin
  • Yaza kadar bekleyebilirsen iPhone 3GS al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: synchro
    Yaza kadar bekleyebilirsen iPhone 3GS al.

suan elimde galaxy s var zaten bunu alirsam.kardesime vericem telefonu iphone dunyada alicagim son telefon olur heralde :D
  • Galaxy S varsa elinizde Blackberry'ye geçmeniz çok saçma olur bence.
  • Galaxy S'ten sonra o özellikli bir telefon kesmez seni benden söylemesi
  • galaxy s iyi hosta, telefon beni deli ediyor mal mal donuyo, internette gezinirken browser kapiyo kendini, bugun tum gece sarj ettim 8 e dogru bitti en fazla 15-30 dk internete girmisimdir, okadrda cok mesajlasmadim 30 mesaj falan. bazen mesajlari acinca bi 5-10 saniye sonra aciliyor. galaxy s dusunenlere tavsiye etmem. gs 2 yi bilmiyorum tabi. 9700 de boyle kasma sorunlari varmi acaba?
  • Blackberry iyidir alın
  • 9780 var bende. 3g açıkken 2, kapalıyken 4 gün gidiyor full kullanımda. (wifi, mesajlaşma, oyun, vs)

9700 256 ramli ve Os5 sistemli bir cihaz. 9780'de ise 512 ram var, ve Os6'lı. bis almayacaksan blackberry'nin hiçbir anlamı yok baştan belirteyim. onun dışında e-mail, mesajlaşma yönünden rakipsiz bir cihaz. donma, kasma asla yok 9780'de.
  • BlackBerry Internet Servise (BIS) almıyacaksan hiçbir anlamı kalmaz.
    Aylık 30 TL buda.

Galaxy S'ten sonra seni kesmez açıkça söyliyim pişman olursun.
    BlackBerry'nin hiçbir modeli üst seviye Android'li telefonlarla ve iPhone'lerle kıyaslanamaz multimedia açısından.

BlackBerry çok sık mail trafiği olan, Facebook, Twitter gibi sosyal ağlarda gününü geçiren birisi için ideal.
    Yoksa hiçbir anlamı yok.

Şahsen 4 ay HTC Desire kullanmış birisi olarak, 1 ay BlackBerry 9800 Torch kullandım kardeşimden HTC'mi geri aldım.

Android ve iOS gibisi yok bunu anladım.

HTC Desire telefonumdada devamlı sosyal ağlara bağlı kalıyor 5 dakikada bir GMail güncellemesi yapabiliyorum.

Desire'de her 1 saatte FriendStream üzerinden haber güncellemeleri Facebook;
    Her 5 dakikada Twitter güncellemesi;
    Her 5 dakikada GMail güncellemesi;

Yapıyor otomatikman.

Ha BlackBerry'de BIS olursa eğer sürekli bağlısın güncelleme diye birşey yok Push sistem var.
    Mail geldiği zaman, Twitter'de takip ettiklerinden Tweet atıldığı zaman, Facebook'ta birisi senin duvarında birşey paylaştığı zaman vs gibi işlemlerden anında telefona düşüyor.

Aynı SMS gelmiş gibi.

Bu konuda BlackBerry'nin üstüne yok.
    Zaten amacıda bu.

Ha ben bunlara gerek duymuyorum, anlık olmasın her 5 dakikada güncellesin sorun değil dersen o zaman Galaxy S'ten vazgeçme.

Multimedia, ekran, kullanım kolaylığı konusunda çok ararsın çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 23 Mayıs 2011; 23:27:49 >

• bbm ve bis bitti devir whatsapp devri. çok iyi fiyata bulmuşsun orjinal tam akseuar ile alıcaksan kaçırma derim. hatta almayacaksan bana yönlendir ben 650 liraya alayım 50 lirada senin kazancın olur
  • Çok açık söylemek isterim ki;

BlackBerry telefonları çoğu kişi Twitter'da, Facebook'ta durum güncellemelerinde "BlackBerry aracılığıyla gönderildi" yazsın diye alıyor. Yani kısaca hava atmak.
    Telefonla hava atmak nedir diye söylenmeyin yapan çok.

Kimiside BIS almıyor, bilmiyor yada aylık 30 TL'de buna mı vericem diyor telefonun 3310'dan farkı kalmıyor.

"Yahu tweet atıyorum BlackBerry aracılığıyla" çıkmıyor.
    Facebook'ta durum güncelliyorum "Mobil internet yazıyor BB Logosu çıkmıyor" diyor.

Düşünün insanlardaki o hali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 23 Mayıs 2011; 23:31:35 >
  • BBM'de aktif şekilde konuşacak en az 20-30 arkadaşın varsa al, BIS almayacaksan yaklaşma bile telefona. Sadece mail ve mesajlaşmak için kullanıyorum Boldları, biri iş biri okul için. Ama ne vakit geçirici bir uygulama ne de başka bi +'sı var, Blackberry işte :)
  • arkadaslar yorumlariniz icin cok tesekkurler, bu arada bbm sahibi 100 den fazla arkadasim var, alicam gibi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLao

arkadaslar yorumlariniz icin cok tesekkurler, bu arada bbm sahibi 100 den fazla arkadasim var, alicam gibi duruyor

O zaman neden soruyorsun hiç yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: xFeeL

quote:

Orijinalden alıntı: cLao

arkadaslar yorumlariniz icin cok tesekkurler, bu arada bbm sahibi 100 den fazla arkadasim var, alicam gibi duruyor

O zaman neden soruyorsun hiç yani

olm emin degildim bi yardim istedim la :D hem baska alicaklarada fikir kaynagi olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.