Şimdi Ara

600-850 tl telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar discovery 2 yada elite light'ın çıkmasını bekliyorum doğru mu yapıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şuan o fiyata en iyisi Discovery kesinlikle.
  • xperia l
  • quote:

Orijinalden alıntı: monstershawn

xperia l

Arkadaşta xperia go vardı telefon aramalarda sapıtıyordu ekran gidiyordu ses sonradan geliyordu.Telefon çok donma yapıyordu.Böyle şeylerin olmasından korkuyorum xperialarda

• hocam xperia go eski bir cihaz.Go novathor işlemci kullanırken xperia l yeni olan qualcom snapdragon 1ghz lik krait mimarili bir işlemciye sahip.bide adreno 305 grafik birimi var.oyunları filan hiç kasmadan çalıştırır.yani go l'nin yanına bile yaklaşamaz. karşılaştırmasıda buradahttp://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Xperia-go-vs-Sony-Xperia-L

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freddy.Krueger -- 4 Şubat 2014; 15:04:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: monstershawn

hocam xperia go eski bir cihaz.Go novathor işlemci kullanırken xperia l yeni olan qualcom snapdragon 1ghz lik krait mimarili bir işlemciye sahip.bide adreno 305 grafik birimi var.oyunları filan hiç kasmadan çalıştırır.yani go l'nin yanına bile yaklaşamaz. karşılaştırmasıda buradahttp://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Xperia-go-vs-Sony-Xperia-L

Peki xperia l nin discovery2 ye yada elite lite göre garanti dışında ne artısı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRıghtRoad -- 4 Şubat 2014; 15:14:00 >

• elite sanırsam 1300 gibi bir fiyata gelicek.elite light ise 900 tl ye.şimdi özelliklerine baktım.iyi gözüüyor fakat göz boyamacada olabilir.marka takıntısı varsa l diyorum.Ama bakın derim . elite light olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    12 ay önce açıldı
    600-800 arası telefon tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    750 TL TELEFON TAVSİYESİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Marka o kadar önemli değil benim için forumda discovery kullananların memnun olduğunu gördüm.Boş yere para saçmaya gerek yok marka diye.

• o zaman discovery alın.gerisi size kalmış...sonuçta kullanıcak olan sizsiniz.
  • casper gm marka telefon tavsiyemdir ama dar evo p60 a bak bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • casper gm marka telefon tavsiyemdir ama dar evo p60 a bak bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zenci76 kullanıcısına yanıt
    Dark evo'yu internette ve forumda biraz araştırdım ama içime pek sinmedi.Ekran çözünürlüğü kötü diyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.