arkadaşlar bakıyorumda charsatımları var evet ama karma karışık olmuş kimin ne sattıgı belli degil o bakımdan buraya 60 üstü charlarını satmak istiyenler gelsin 60 altı charsatımları için başka kapıya :Pp
ikinci elde üst konu olabilir, burdan da 2. ele direkt link veren topic üst konu olabilir
lvl 2 chr satıyorum 3k weya 10 silk bundle ile takas yapılır.
lvl 60 arch mage az kullanılmış bayandan gerçek para 200 m
Warrior 61 Üzerindeki eşyaları full veremicem başkasın borcum var ona vericem. Ama vercehim itemlerde ii:
+6 full chitin +9 full takılar +7 glave
8k np var. Ankara içinde veya ankaraya gelebilcek olan varsa almak için uygundur. 350YTL Ciddi düşünen varsa.Pm atsın. Ha bu arada adı SEKANT server Diez(Karus)
Bence çok güzel topic açmışsın. Yukarda karakter ve eşya pazarı var ama neyin ne olduğu belli değil. Herşey karman çorman. Bari serverlara göre ayrısa güzel olur.
lwl 59 char war satıom üstünde bişi yoq ben soydum. sadece lwli war
evet bencede güzel 1 topic oldu ama inş. 60 dan düşük levllilerde buraya gelipte satlıkö char diye yazmazlar neyse bendede var char beramus 61 mage 61 xigenonda 61 mage bunlar vbar alacak olursa eger ki
red.rogue@hotmail.com msn adresine baş vurabilirler...
65+, 62+, 61+, 60+, 59+ dies serverinda el morad karekterler satılıktır.
ilgilenenler pm atsın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme