Şimdi Ara

60 TL YE ÇALIŞAN BİLGİSAYARLAR (SADECE KASA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus masaüstü pc = Asus kasa 300 watt psu / Athlon işlemci / dvd sürücü/cd sürücü /10 gb hard disk/ asus anakart / 1 gb ddr ram 400 Mhz / xp pro/ agp 8x ekran kartı 128 mb / creative sound blaster ses kartı/ ethernet kartı /
    fiyat = 60 tl ( yeni format atıldı ,sorunsuz, kasa temiz ,günlük işlerinizi görecek idare etmelik iyi bir kasa)
    not: hard disk düşük fakat sorunsuz sessiz olduğu için taklmıştır.

P4 Masaüstü Pc = P4 Kasa / P4 2.4 Ghz İşlemci / 1 gb ram 400 mhz /40 gb samsung 7200 rpm / 450 watt Everest Psu / dvd sürücü/ cd sürücü / Gigabyte Anakart / xp pro yüklü / agp 8x ekran kartı 128 mb / on board ses ,ethernet /
    Fiyat = 60 tl (yeni format atıldı ,sorunsuz ,kasa kapağında hafif vuruk var , işlerinizi görecek bir kasa)

Medion P4 Notebook = Hard diski yok ,klavye yok(harici klavye ile kullanımda sorun yok. 4 usb portlu
    p4 işlemcili / 512 mb ddr ram üzerinde takılı / dvd rom var / batarya üzerinde adaptörü yok . Ekranı patlak idi fakat aynı ekrandan elimde vardı ve değişim yaptım monitörün ekran kapağı tam oturmadı ama menteşeleri tutturdum açılıp kapanmasında sorun yok.) bu şekilde satışa sunuyorum.
    eksik olanlar= klavye ,ide notebook hard disk,adaptör

Fiyat=30 tl

ASUS POWER SUPLLY = ASUS A-30F Gerçek 300 Watt Güç Kaynağı = 15 tl

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-66AD37EB5 -- 16 Ocak 2014; 12:59:15 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.