Şimdi Ara

60 TL var. Galatasaray maçına ne desem?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar okul için vereceğim yemekhane parasını yüklü olarak GS maçına girmeyi planlıyorum.
    1 versem oranı düşük 1.30
    1/1 şuan mantıklı gelen 1.80
    H1 de mantıklı geliyor 1.95
    4-6 gol riskli 2.55
    Ne dersiniz?

• üst oyna gec
  • 1 dışındakilerde terlersin dostum. TS onur gurur falan yaparsa ilk yarı biraz sıkar kendini. gs fb ye yaptıgı baskının yarısını yapsa bulur golleri.
  • bi önceki maçtada yazdım

trabzon bu maçtan puan alırsa ligde en sevdigi takım olan fenere hayatının kıyagını yapmış olacak
    trabzon YATAR demiyorum ....................................(noktaları doldurun işte )

banko 1 yada üst
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timon

1 dışındakilerde terlersin dostum. TS onur gurur falan yaparsa ilk yarı biraz sıkar kendini. gs fb ye yaptıgı baskının yarısını yapsa bulur golleri.

Evet doğru söylüyorsunuz hocam. Ama yine de pek zorlanacaklarını düşünmüyorum sanki?

quote:

Orijinalden alıntı: D-dokuzyüz

üst oyna gec

Şuan mantıklı geldi
  • skor tahmini istesem sizlerden skor oynamayi planliyorumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

skor tahmini istesem sizlerden skor oynamayi planliyorumda

3-0 ya da 3-1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • trabzon yatsada atlasada ziplasada her oyuncusu 2katı oynasada gs yi yenecek gücleri yok. banko 1

Bukadar kesin yorum yazmam kolay koaly Allah utandırmasın :)
  • Arkadaşım elinde 60 TL var. 1.30 GS galibiyetine 1.95 GS handikaplı galibiyetine veriyor.

1- Bu 60 TL gideceğine yanmayacağın bir paraysa 1.95 GS handikaplıya bas,117 TL yi kap
    2-Az ama öz kazanayım diyorsan 1.30 dan GS galibiyetine bas, 60 koy 78 al

Alta üste girme derim .Trabzon fark yememek için defans yapabilir veya GS şanssız gününde olabilir

Ne kadar fazla kazanacağın, ne kadar kaybetmeyi göze aldığına bağlıdır

Bir Dost:)
  • Trabzon yatar diyenleri anlamıyorum,fenere oynadığımız topu Trabzona oynasak Ts zaten 5 yer...Maç için görüşüm yine hızlı bir başlangıç, 1 , 1/1 , H1, KG var,üst...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rngms

Trabzon yatar diyenleri anlamıyorum,fenere oynadığımız topu Trabzona oynasak Ts zaten 5 yer...Maç için görüşüm yine hızlı bir başlangıç, 1 , 1/1 , H1, KG var,üst...

fb li olduklarını dusun anlarısn
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

Orijinalden alıntı: rngms

Trabzon yatar diyenleri anlamıyorum,fenere oynadığımız topu Trabzona oynasak Ts zaten 5 yer...Maç için görüşüm yine hızlı bir başlangıç, 1 , 1/1 , H1, KG var,üst...

fb li olduklarını dusun anlarısn

• Handikap oranı güzelmiş.1.95 e yatır derim parayı.
  • Dün rüyamda gördüm ama galatasarayın hangi mac bilmiyorum 1-3 yeniliyor rakip takımın gollerini sabri atıyor 2tane kendi kalesine :):)
    Fenerde 1-1 berabere kalıyordu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: D-dokuzyüz

Dün rüyamda gördüm ama galatasarayın hangi mac bilmiyorum 1-3 yeniliyor rakip takımın gollerini sabri atıyor 2tane kendi kalesine :):)
    Fenerde 1-1 berabere kalıyordu :)

Rüyaların tersi olurmuş,GS 3-1 yenecek 2 gol Sabri'den.Sabri gol atara oynayalım.FB 1-1 zaten tersi de aynı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • h1 h2 bas DOSTluk macı bu, el ele kol kola oynnaır, ts lular gs forması giyer gelir; (bknz ts sampiyonluga giderkenki gs liler) mac bitince burdayın kaybedersen ben odeyecegım.
  • Ya üst yada 1/1
  • Trabzon fenerbahçe'den nefret ediyor ve bu durumda galatasarayın şampiyon olmasını isticek ve maçlarını vericek. Trabzon kendi evind 4-2 yenildi galatasaray kendi evinde trabzonu çok rahat bir şekilde geçer. Bana kalırsa 40 TL'yi git galatasaraya kalan 20 tlyi ise h1 bas.
  • Tek maç oynanıyor mu ki bu maça?
  • quote:

Orijinalden alıntı: b437

Tek maç oynanıyor mu ki bu maça?

Hayır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.