Şimdi Ara

60 FPS Altında Kasma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam,
    Santiago Santiago.youtube
    i3 8100 paired with a GTX 1050 ti in Late 2018 - 17 New Games Tested at 1080p - Benchmark PC
    https://www.youtube.com/watch?v=VzQ9km23OVg&feature=youtu.be


    Bu videodaki adamla tamamen aynı sisteme sahibiz ama adam bazı oyunlarda 30-40 FPS'e düşmesine rağmen oyunu akıcı olarak oynayabiliyor. Bendeyse oyun 60 FPS'in bir tık altına düştüğünde kasmaya başlıyor. 30-40 FPS'de oyun oynamam hayal gibi bir şey. Kasım kasım kasılıyor ortalık. Bilgisayarın ısı değeri normal, grafik ayarları olması gereken seviyede, her şey sorunsuz çalışıyor ama 60 FPS'in altına düşünce anlamsız şekilde lag giriyor oyuna. Hiç anlamıyorum bu durumu. Sorun nerde acaba? Monitörden kaynaklandığını düşünüyorum. 60Hz çok eski bir monitör kullanıyorum VGA ile bağlantı yapıyorum HDMI dönüştürücüsü kullanarak. Acaba 144Hz Freesync bir monitör alsam akıcı olarak oynayabilir miyim 35-40 FPS'de? Yardımlarınızı bekliyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Sorun güncel.
  • Arkadaşlar, sorun büyük ihtimalle RAM'den kaynaklanıyormuş. Single kit 1x8 RAM kullanıyorum ve yabancı forumlarda 2x8 dual kite geçersem sorunun büyük ihtimalle çözüleceğinden bahsettiler. Deneyip, sonuçları yazacağım. Bu arada farklı fikri olanın yardımına da açığım.
  • Arkadaşlar konuyu belki daha sonra gören olur diye güncelleyeyim. Sorun tamamen RAM'den kaynaklanıyormuş. 2x8GB Dual kit RAM'e geçince sıkıntı kalmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.