Şimdi Ara

60 adet tükenmez kalem 8.61 lira 4 adet alımda ücretsiz kargo (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
6.082
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim 2 hesaptan siparişlerim iptal edildi. Ve Çek tanımlanmadı. Tuhaf değil mi? Gelen giden birşey yok.

Geçici maille o gün açılmış hesaplardı. Sanki ben iptal etmişim gibi yapmışlar. Çek yok. Para iadesi geri yattı sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kimsediil -- 13 Temmuz 2020; 14:45:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kimsediil

Benim 2 hesaptan siparişlerim iptal edildi. Ve Çek tanımlanmadı. Tuhaf değil mi? Gelen giden birşey yok.

Geçici maille o gün açılmış hesaplardı. Sanki ben iptal etmişim gibi yapmışlar. Çek yok. Para iadesi geri yattı sadece.
    Trendyol GEM 'i azıya almış

demek ki bundan sonra böyle.

Müşteri memnuniyeti 25 çeki verirlerdi sistemleri otomatik.

vermiyorlarsa ya o işi bitirdiler ya da sorarsan üründe BARKOD SORUNU olmuş bunda çek tanımlanmaz derler

satıcı Trendyola yakın yandaş ise cezai yaptırımı ödememek için iptali trendyol kendi yapmış olur ama bu tip listeleme ve fiyat hatası girilen listelemeyi beceremeyen ve Trendyolun kalitsiz bayağı satış görsel ve açıklama yetersizliğinden
    bütün hata günah suç satın alan müşteride olur herzaman

bunların müşteri memnuniyeti anlayışı budur. Trendyol müşterilerin güvenini sarsmıştır artık alışveriş yapılamaz kimseye tavsiye etmeyin yolu yol değildir sonu 1v1y.com ve hizlial.com gibi iflastır

• Bu kalemden alsam cek gelirmi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son durum ne arkadaşlar hala sipariş alındı gözüküyor

• Beyler ben de iptal etmemişti ama bende arayınca iptal edicem dedi. Başlarım senin yapacağın işe diyip kendim iptal ettmm. Hiç ulaşan varmı alanlardan. Ben aradım Trendyol u dedim o olumlu yorumlar muhtmelen ürün gelmeden yapılan,yorumlardı diye,hayır ürün gelmeden yorum yapamazsınız diyor. Bundan sonra Trendyol dan almıcam bişey

• geçen 1.35tl ye hayatımda ilk defa hatalı fiyatta ürün aldım ,50tl alt limitli 10tl memnuniyet çeki verdiler.

Dahada elimi sürmem. Zaten trendyoldan zerre haz etmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala bekliyor benimki de ben de ilk defa almıştım

• Siyah Kan S kullanıcısına yanıt
    satıcı iptal edecekti nihayetinde ( o fiyata gönderemezdi zaten)
    1 ay beklerler müşteri iptal etsin diye. trendyol 1 ayı bekler sonra iptal olur

ama siz sinirlenip kendiniz iptal ettiyseniz satıcıyı Trendyolun 25 tl ceza
    yaptırımından kurtarmışsınız: Satıcı size teşekkür etmesi lazımdır

bir şeyi ucuz bulunca özellikle DH ölücü tayfası hemen yorumları
    bodoslama döşerler. ilginçtir; Trendyol da yorum yapanın sipariş edip etmemesine bakmadan hemen yayımlar yorumları

zaten sipariş satıcı iptal etse da tanımlanacak kupon artık 25 tl değil 10 tl (50 altlimitl) dolayısıyla
    iyisini yapmışsınız

50 tl gereksiz alışveriş için 10 tl.de ancak kargo parasını kurtarır (25 tl vermiyorlar 10 tl kupon artık)
  • vitriol kullanıcısına yanıt
    Hocam siz iflah olmazsınız.Zamanında verirken öv öv bitireme sırf size yılan dokununca kötüle.Zaten kötüydü size yılan dokununca kötü olmadı.Zaten satıcı'nın hatası olmamasına rağmen satıcı zararlı çıkıyordu iyi olmuş bence.
  • Yorum ürünü almadan da yapılıyor değilmi. Bana diyorki müşteri temsilcisi , yorum ürün elinize geçmeden yapılamıyor diye.o alanlardan 5 yıldız verenlerin aklına şaşmak lazım kardeşim sen eline geçmeyen ürün için niye yorum yapıyorsun,senin yüzünden biz de hataya düşüyoruz. Bu fiyatları yanlıs giren kim ozaamn Trendyol mu satıcımı,

• Kimsediil kullanıcısına yanıt

Geçici maille aç
    Sonra kod bekle

• kıladam kullanıcısına yanıt
    1kg karfur süt satılır :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.