Şimdi Ara

60 adet tükenmez kalem 8.61 lira 4 adet alımda ücretsiz kargo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
6.082
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

https://www.trendyol.com/mikro/30ts-tukenmez-kalem-siyah-60-li-p-32748550?boutiqueId=504942&merchantId=182671
  • Keşke diğer renkleri de olsaydı. Kargo bedava olsun diye ortaya karışık yapardık.:)
  • aldık sonunda.bende o satıcı görünmüyordu. google a ofisostim trendyol yazdım ilk cıkan ürüne tıkladım mağazanın başka ürünü açıldı oradan mağazanın üzerine tıkladım ve yakaladım kalemleri :) sağolsun 30 tl üzeri kargo bedava olayını yazan arkadaş sayesinde bende 4 tane aldım 240 adet gelirse ne ala gelmezse sıkıntı :)
  • bahtiyaraziz kullanıcısına yanıt
    O şekilde karışık renk daha güzel olurdu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • satıcı puanı çok düşük. boş paket göndermezse iyi.
  • Kesin bu da çakmadır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bitmiş

• Amcui kullanıcısına yanıt
    2300 civarı yorum aldığı ürünü var .Büyük bir mağaza ürünlerine bakılır ise. Boş kutu göndermez bence:)

• cemall058 C kullanıcısına yanıt
    O ürünlerde gördüğün yorum sayısı Sadece o satıcıya ait değildir. Mesela atıyorum 102adetli Prima 5numarada 800 yorum var. O ürünü satan 30 satıcı var. O ürünü Satışı bırakan 50 satıcı vardır. O ürüne gelen 800yorum 80satıcı için gelmiştir. Tek ve özel olan ürünlerde ise yorum söylediğin gibi direk o satıcıya o ürüne aittir mesela Migros ayçiçek yağı.
    Yanlışım varsa düzeltin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kimsediil -- 12 Temmuz 2020; 2:11:57 >
  • Satıcı başka bir ürün satıça açıyor atıyorum 60lı değil 1 tane kalem... lakin o barkodu kullanan daha önce satış açan satıcı 60lı paket yapmış tek ürün barkodu kullanmış....

Yeni gelen satıcı O barkodu tek ürün diye giriyor atıyorum excell olarak aynı anda 500 ürün yüklüyor arada böyle hatalar gözden kaçıyor tabi her satış başına 25-50 TL ceza alıyor o cezalardan gelen paraya karşılık müşteriye hediye çeki veriliyor aynı zamanda satıcı puanıda düşüyor...

Aynı sorunlar daha önce süpermarket adetli ürünlerde çok yaşandı eğerki bir kusur varsa satıcının sorumluluğu.. bir başarı varsa trendyolun başarısı :)
  • Deneme amaçlı memnuniyet çeki ile 50 tl üzeri yapıp çekle aldım, iptal olunca acaba 1 çek mi 2 çek mi gelecek denemiş oldum
  • Konu sahibi arkadaş görüşmüş firma sahibi hepsini iptal edicez demiş haberiniz olsun. Hayır fiyat kontrolü yapamıyorsanız satmayın ozaman. Ben gider başka ürün bakardım o arada

• Pi kullanıcısına yanıt
    Bunu ben de kullanıyorum gerçekten çok iyi

• vay arkadaş, bazen lazım oluyor acil alıyoruz, bir tükenmez kaleme bu fiyat verdigimiz oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemall058

Evet yüklendi ayın 8 inde 2 adet.
    ne kadarlık cek tanımlıyorlar
  • Chronotide kullanıcısına yanıt
    malesef 1 adet 25 çek gelir ikinci müşteri memnuniyeti çeki vermeleri gerekirken vermezler

neden? sistem bu işi yapıyor bizim müdahelemiz yok der canlı yardım?

ve üstelik

hesap Trendyolunun manyak sistemi tarafından bloke olur (ben de çok oldu)

mh nin yapacak birşeyim yok zırvası olur yeni hesap aç der

benim 25 çeki komple iptal olan siparişlerim hesaplarında olan bu şekildedir
  • Chronotide kullanıcısına yanıt
    Benim çekli alışverişim iptal oldu sabah, çeki iade edip 1 adet daha tanımadılar, kısacası 2 çek oldu 😃

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 50 ye 25 tanımlıyorlar

• Bugün satıcıyı aradım. Biz 1 adet yazdık sistemsel sıkıntıdan dolayı diğer ilanlar ile karışmış 60 olmuş dedi. Siparişleri iptal edeceğiz dedi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.