Şimdi Ara

65-75 inç ve üzeri büyük ekranlı TV indirimleri [ANA KONU] (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.025
Cevap
330
Favori
336.363
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
12 oy
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mihmander

uygun Fiyatlı 75" alacak olasanız sişzce hangisi

Samsung 75Q7FA 55 Bin

LG 75QNED70A6A 48 Bin

TCL 75P79K 53 Bin

https://www.epey.com/televizyon/karsilastir/1010268-1031742-1032649/samsung-75q7fa_tcl-75p79k_lg-75qned70a6a

Dostum buna bak giriş seviyesi mini led, aradaki farka deger yani
    65-75 inç ve üzeri büyük ekranlı TV indirimleri [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• frekans76 kullanıcısına yanıt

65p7k aldim hocam, konsol & oyun vb takip etmiyoruz, fazla hertz'e gerek yok diye dusundum.

bugun teslim edilmis

Orijinalden alıntı: PwaGG

65p7k aldim hocam, konsol & oyun vb takip etmiyoruz, fazla hertz'e gerek yok diye dusundum.

bugun teslim edilmis

Hayırlı olsun hocam, memnun eder sizi
    Güle güle kullanin

cok sagolun hocam

Kaca aldiniz

Orijinalden alıntı: Broon

65 inç ekran kalitesi iyi bir F/P önerisi olan var mı?

Bütçeniz nedir hocam ona göre Tavsiye verelim

60 k ise Tcl 65q7c orta sekment mini led
    50 k ise Tcl 65q6c , giriş seviyesi mini led

Qled olarak 65p8k, 65p7k, 65u75a bunlara bakabilirsiniz

36500 gibiydi

42999'dan %15 indirimle aldim

aslında ne kadar fp o kadar iyi. 50 işimi görürse 60 a çıkmak istemem 40 işimi görürse 50 ye çıkmak istemem. Şu modele bakıyordum 65QNED70A6A.

aslında ne kadar fp o kadar iyi. 50 işimi görürse 60 a çıkmak istemem 40 işimi görürse 50 ye çıkmak istemem. Şu modele bakıyordum 65QNED70A6A.

Yukarida yazdığım modellerin yanında o yazdığınızın esamesi okumaz hocam.
    Sizin 40 da olur. 50 ya de 60 da olur pek nokta atışı degil. 40 a da var, 50 ye de var 60 k ya da var Tv, her birinin özellikleri farkli oluyor tabi.
    Iyi siyahlar iyi kontras, canlı renkler, aydınlık olsun istiyorsanız mini led Tvvlere bakacaksınız...
    Fiat Egea da otomobil, gof de passatta misal..
    Siz beni dinleyin derim...

Nokta atışım yok hocam çünkü, tabi ki iyi olsun isterim ama işte 144 fps alayım, bana sinema salonu ambiyansı yaşatsın gibi bir beklentim yok. F/P referansımda şu olabilir 40K'da alacağım cihaz 1 değerinde ise, 60K cihazdan en az 1.5 katında iyi performans veya kalite beklerim. Küçük bir fark veya teknoloji için 10k fazladan ödemek istemem. Önerdiğiniz modelleri listeye ekledim. TCL genel olarak beğendiğim bir marka zaten.

Bir tek iki model için temel fark nedir yani neden birisi giriş seviye diğeri orta seviye olarak nitelendirdiniz?

Nokta atışım yok hocam çünkü, tabi ki iyi olsun isterim ama işte 144 fps alayım, bana sinema salonu ambiyansı yaşatsın gibi bir beklentim yok. F/P referansımda şu olabilir 40K'da alacağım cihaz 1 değerinde ise, 60K cihazdan en az 1.5 katında iyi performans veya kalite beklerim. Küçük bir fark veya teknoloji için 10k fazladan ödemek istemem. Önerdiğiniz modelleri listeye ekledim. TCL genel olarak beğendiğim bir marka zaten.

Bir tek iki model için temel fark nedir yani neden birisi giriş seviye diğeri orta seviye olarak nitelendirdiniz?

C7K ( Q7c) ;

Rtings com puani 7.8

Renk gami %97 - 93
    Gen 7 , super condensed Lens, 23 bit driving, All domain halo control teknolojisi,
    2600 nit parlaklik
    65 " 1008 yerel karartma,
    55 " 720 yerel karartma,
    CrystGlow HVA ekran,
    6.2.2 Bang olufsen ses sistemi,
    Dolby Vision IQ,
    HDR10, HDR10+, HLG,
    AİPQ Pro Processor,
    Filmmaker, İmax,
    Dolby Atmos, DTS-X
    Google Tv
    UHD 144, FHD 288
    60 wat ses.
    Freesync Premium Pro
    MEMC, ALLM, HFR, VRR, CEC, eARC
    1xUSB3.0, 1xUSB2.0, 
    Wi-Fi 5, Bluetooth 5.4

C6K ( Q6c) ;

Rtings com puani 7.1

Renk gami %93,
    Condensed Lens, 16 bit driving,
    Çift yönlü 23 bit hassasiyet kontrol teknolojisi,
    FRC 10bit,
    7000:1'e kadar ultra yüksek doğal kontrast oranı
    1000 nit parlaklik
    65 " 242 yerel karartma,
    HVA ekran,
    2.1 Onkyo ses sistemi,
    (2x10W hoparlör, 20W subwoofer,=40 wat)
    Dolby Vision IQ, HDR10, HDR10+, HLG,
    AİPQ Pro Processor,
    Filmmaker, İmax,
    Dolby Atmos, DTS-X
    Google Tv
    UHD 144, FHD 288
    Freesync Premium Pro
    MEMC, ALLM, HFR, VRR, CEC, eARC
    1xUSB3.0, 1xUSB2.0, 
    Wi-Fi 5, Bluetooth 5.4

Q7c : Renk gami %97-93, Gen 7.lens. 23 bit driving, halo control teknolojisi, 2600 nit parlaklik ( 3 kat) , ( 1008) 4 kat daha fazla yerel karartma, CrystGlow HVA ekran, 6.2.2 Bang olufsen ses sistemi, 60 wat ses.

Q6c : Renk gami %93 ,16 bit driving, 1000 nit, daha az yerel karartma, HVA ekran, 2.1 Onkyo ses sistemi, 40 wat ses

Q7c cok daha özellikli hocam , suan Hepsiburada 61.5 y satılıyor, hem özellikli hem uygun fiyatli. Bu özelliklerde bu fiyata satılan baska bir orta sekment mini led Tv yok.

C7K ( Q7c) Rtings com değerlendirmesi ;

7.8 Karma Kullanım 

7.9 Ev Sineması 
    8.0 Aydınlık Oda 
    7.9 Spor 
    7.8 Oyun 
    7.8 Parlaklık 
    8.4 Siyah Seviye 
    7.5 Renk 
    7.7 İşleniyor (Geliştirme Aşamasında) 
    8.0 Oyun Modu Duyarlılığı 

Kararımız
    7.8 Karma Kullanım

TCL QM7K, karma kullanım için oldukça iyi bir TV. Özellikle SDR modunda oldukça parlak, bu nedenle iyi aydınlatılmış odalardan gelen parlamayı kolayca aşabiliyor. Doğrudan ışık kaynaklarından gelen parlamayla biraz zorlansa da, ortam ışıklarından gelen parlamayı takdire şayan bir şekilde idare ediyor, bu nedenle spor izlerken olduğu gibi aydınlık odalarda gerçekten öne çıkıyor. Ayrıca, harika kontrastı ve belirgin çiçeklenmeye rağmen iyi HDR parlaklığı sayesinde karanlık odalarda da öne çıkıyor; bu TV'de siyahlar, ekranda parlak vurgular olsa bile son derece derin. Renkli bir TV, ancak HDR'de çok doğru değil; renk tutkunları en iyi deneyimi elde etmek için bu TV'yi kalibre ettirmek isteyebilir. İşlemcisi genel olarak iyi, bu nedenle yetersiz içerikleri bile oldukça iyi işliyor.

Artıları

• Yüksek siyah seviyeleri, odanın bağlamı ne olursa olsun derin siyahlar sunar.
    • Oldukça renkli, özellikle HDR'de.
    • HDMI 2.1 bant genişliği, 4k @ 144Hz veya 1080p @ 288Hz'e kadar ve VRR desteği.
    • İyi aydınlatılmış odalar için SDR'de rahatlıkla yeterli parlaklıkta.
    • Daha aydınlık odalarda siyah seviyeleri ve renkler derin ve canlı kalır.

Eksileri

• HDR ön kalibrasyon doğruluğu vasatın altında.
    • Parlak ışıkların veya pencerelerin tam karşısına yerleştirildiğinde bir miktar görünür parlama meydana gelir.

C6K (Q6c) Rtings com değerlendirmesi

7.1 Karma Kullanım 

7.2 Ev Sineması 
    7.0 Aydınlık Oda 
    7.1 Spor 
    7.2 Oyun 
    6.5 Parlaklık 
    7.6 Siyah Seviye 
    7.2 Renk 
    7.0 İşleniyor (Geliştirme Aşamasında) 
    7.9 Oyun Modu Duyarlılığı 

Kararımız
    7.1 Karma Kullanım 

TCL QM6K, belirli bir alanda öne çıkmasa da çok yönlü bir TV. En güçlü yanı, çok düşük giriş gecikmesi, yüksek yenileme hızı desteği ve çok sayıda oyun özelliğiyle desteklenen çok iyi oyun performansı. Görsel olarak, etkileyici kontrastı ve iyi siyah homojenliği sayesinde siyah seviyeleri oldukça iyi olsa da TV etkileyici değil. Ne yazık ki, parlak vurguların etrafında istediğinizden daha fazla hale var, ancak fena değil. HDR parlaklığı en iyi ihtimalle vasat, bu nedenle TV genel olarak etkili bir HDR deneyimi sunmuyor. Yine de, bu siyah seviyeleri, iyi HDR parlaklık doğruluğu ve düşük kekemelik miktarı nedeniyle referans koşulları için iyi bir seçim. Yüksek SDR tepe parlaklığı sayesinde SDR içeriklerde daha iyi performans gösteriyor; bu, herhangi bir ışığı doğrudan TV'ye yerleştirmekten kaçındığınız sürece, daha parlak odalardaki parlamayı bir miktar bastırmaya yetiyor.

Artıları

• Çok iyi siyah seviyeleri, odanın bağlamı ne olursa olsun derin siyahlar sunar.
    • HDR ve SDR'da çok hassas.
    • Dolaylı ışık kaynaklarının yarattığı parlamayı giderecek kadar SDR parlaklığında.
    • HDMI 2.1 bant genişliği, 4k @ 144Hz ve 1080p @ 288Hz'e kadar ve VRR desteği.

Eksileri

• Gerçekten etkili bir HDR izleme deneyimi sağlamak için HDR'de çok loş.
    • Parlak ışıkların veya pencerelerin tam karşısına yerleştirildiğinde gözle görülür parlama.
    • Aşırı açılardan bakıldığında görüntü bir miktar bozuluyor.

Bu kadar değerlendirmeyi baska yerde bulamazsınız 🙂

• frekans76 kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam TCL QM7K aradaki 5k farka rağmen daha iyi duruyor. Fırsatım olursa tv yi bir de canlı göreceğim. Açıkçası bu özelliklerden sonrası benim önerim, sadece işe yarar bit tv gibi hissettirdi  

teşekkürler hocam TCL QM7K aradaki 5k farka rağmen daha iyi duruyor. Fırsatım olursa tv yi bir de canlı göreceğim. Açıkçası bu özelliklerden sonrası benim önerim, sadece işe yarar bit tv gibi hissettirdi  

Herhangi bir mağazaya gidip canli da görebilirsiniz, renklerini canli, siyahların iyi olduğunu göreceksiniz.
    Hocam iyi özelliklerde bu fiyata satilmasa önermeyiz, ha bu arada bende sizin gibi bi Tv kullanıcısıyım 🙂

75" şu an stokta amazonda alınır mı 49.880 TL

Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

75" şu an stokta amazonda alınır mı 49.880 TL

Alınır hocam, f/p Tv si olarak bakin, özellikleri bir Tcl degil, 60 hz bir Tv ama direct. Qled yerine normal Tv izleyecek kişiler için olabilir
    Ama Ram ve Rom u düşük Nextstarin bilgine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frekans76 -- 20 Ocak 2026; 2:5:10 >
  • Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt

iffalcon tcl alt markası bugun piyasaya sürüldü. aynı para 144hz onu alabilirsiniz. 75" için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hoparlör sisteminin yüksek ses kullanımında, malzeme kalitesizliğinden dolayı sorun yaşadığını belirtenler var hatta YouTube'da bir videoda bulunuyor. Anladığım kadarıyla sadece bir kişinin yaşadığı bir sorun değil bu, genel bir problem.

Oyun oynarken ya da film izlerken rahatsız edecek seviyede mi bu durum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: terianri

Arkadaşlar aranızda tcl q7c serisi kullanan var mı ?

Hoparlör sisteminin yüksek ses kullanımında, malzeme kalitesizliğinden dolayı sorun yaşadığını belirtenler var hatta YouTube'da bir videoda bulunuyor. Anladığım kadarıyla sadece bir kişinin yaşadığı bir sorun değil bu, genel bir problem.

Oyun oynarken ya da film izlerken rahatsız edecek seviyede mi bu durum ?

Genel bir problem degil hocam, çevremizde var Kullanan, bi sorunla karşılaşmadigini belirtmisler, ama montaj kaynaklı hatalı ürün arada olabilir ona bisey diyemem. Son yazilim v590 ile Tv daha iyi geldi.
    Ayrıca o video bir sorunu anlatmak degilde markayı karalamak için çekilmiş ( ses ile kısmından ayri olarak)
    Servis çağırmamış, sorun ile ilgili servis tutanaği yok, bilkomun bir olumsuz karari yok ama video çekip markayi karalamak var.
    O videonun altına da yazdım 7 gün olmuş, servise başvuruldu mu? Bilkomun karari ne diye cevap bile yazmamış. Ekran sorunu ile ilgili yazıyor yalnız

• 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.