Şimdi Ara

60-280 yatırmasınn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu 6280 de menü tusu goremedim ne iştir bi fikri yada bilgisi olan varsa paylasırsa sewinirim

• Bu telefon symbian olmadığı için ortasındaki tuşa bastığın zaman menü´ye girecek.Özel menü tuşu olmayacak yani.
  • 5 tane tuş var.. onlardan biridir. üstünde menu yazması gerekmez sonuçta.
  • iidi sybian la ne alakası war..cogu telde sybian yok ama.menu tusu war benim takoz 3650 de bile....
  • quote:

Orjinalden alıntı: keremen

iidi sybian la ne alakası war..cogu telde sybian yok ama.menu tusu war benim takoz 3650 de bile....

işte olay o zaten
    3650 symbian'lı bir tel
    nokia tel'leri biraz bilseydin bu gereksiz başlığı açmazdın bence
  • arkadasın dedigi doru.. 7650 ile basladı sanırım ve 3650 de symbian lı bi smartphone..

menu isaretini nokia symbian telefonları icin kullanıyor.. nokia nin sitesine girip destek bolumunden telefon demolarına bakacak olursanız orada menunun nasıl acıldıgını ve symbian lı telefonla normal telefonun farkını gorebilirsiniz..
  • eywallah bilgilendirdiginiz icin sagolun da bu ban neyin nesi ne gerek war şimdi bunu yapmaya......madem bilgini paylasacan adam gibi herkeze tessekr

quote:

Orjinalden alıntı: gfb serkan

quote:

Orjinalden alıntı: keremen

iidi sybian la ne alakası war..cogu telde sybian yok ama.menu tusu war benim takoz 3650 de bile....

işte olay o zaten
    3650 symbian'lı bir tel
    nokia tel'leri biraz bilseydin bu gereksiz başlığı açmazdın bence

• kusura bakma dün sinirli bir anımda biraz coşmuşum galiba
    mazur gör
  • yok olr boyle seyler bilgilendirdigin için sagol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.