Şimdi Ara

60.000-67.000tl arası 0 araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    60bin ile 67bin tl arasi sifir arac tavsiyesine ihtiyacim var.genel olarak secimde zorlandigim araclar sunlardir.
    Toyota corolla advance
    Ford focus
    Wolksvagen jetta
    Honda civic

Bu uc aracta 2014 model olarak ortlama bu fiyata denk gelen modelleri arasinda kararsiz kaldim.
    Arac 0 olmak zorunda 2.el tavsiye istemiyorum lutfen
    Benm aractan beklentim 2.el piyasasi 3 5 yil sonra canli olmali ve yakitta fazla sıkıntı yaratmamali
    Bu araclardan kullanan arkadaslar varsa onerisini bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Civic tavsiye ederim. İihs sonucu daha iyidir.
  • Aynı seçenekler arasındayım, bende civic düşünüyorum. Büyük ihtimal ay sonu alacağız.
  • En iyisi civic olur gibi.

• Otomobil kampanyalarına bakınız.

Jetta tercih edecekseniz onun yerine sıfır Skoda Octavia 1.6 TDI Optimal otomobili pazarlıkla 65 e alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zarinca -- 10 Kasım 2014; 10:09:30 >
  • Focus 1.6 tdci 110 hp titanyum.

• toyota corollayla honda cıvıc hiç test ettiniz mi ? Uzun yolda kullandınız mı ? Honda toyotaya göre içine daha çok ses alıyo toyotaya göre daha çok yoruyo içinde kullanılan malzeme toyotadan sonra bi garip ve kalitesiz geliyo kendini yerde oturuyo gibi hissediyosun hondayı biraz kötü yolda kullan hemen bir yerleri oynuyo ve ses yapıyor bunlar benim kendi düşüncelerim 2008 model 1.6 toyota kullanıcısıyım yeni kasa toyota ve honda yı test etme şansım oldu ben olsam yeni kasa passat alırım 69.000 tl istiyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.000.000 TL Araç önerisi
    2 ay önce açıldı
    MAX 27.000 TL ARAÇ TAVSİYESİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAKTAN06

toyota corollayla honda cıvıc hiç test ettiniz mi ? Uzun yolda kullandınız mı ? Honda toyotaya göre içine daha çok ses alıyo toyotaya göre daha çok yoruyo içinde kullanılan malzeme toyotadan sonra bi garip ve kalitesiz geliyo kendini yerde oturuyo gibi hissediyosun hondayı biraz kötü yolda kullan hemen bir yerleri oynuyo ve ses yapıyor bunlar benim kendi düşüncelerim 2008 model 1.6 toyota kullanıcısıyım yeni kasa toyota ve honda yı test etme şansım oldu ben olsam yeni kasa passat alırım 69.000 tl istiyorlar

honda toyota, honda toyota demişsin. sonunda passat demişsin. passat hakkında da bir bilgi ver bari, boşline alabiliyor herhalde bu fiyatlara ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

quote:

Orijinalden alıntı: HAKTAN06

toyota corollayla honda cıvıc hiç test ettiniz mi ? Uzun yolda kullandınız mı ? Honda toyotaya göre içine daha çok ses alıyo toyotaya göre daha çok yoruyo içinde kullanılan malzeme toyotadan sonra bi garip ve kalitesiz geliyo kendini yerde oturuyo gibi hissediyosun hondayı biraz kötü yolda kullan hemen bir yerleri oynuyo ve ses yapıyor bunlar benim kendi düşüncelerim 2008 model 1.6 toyota kullanıcısıyım yeni kasa toyota ve honda yı test etme şansım oldu ben olsam yeni kasa passat alırım 69.000 tl istiyorlar

honda toyota, honda toyota demişsin. sonunda passat demişsin. passat hakkında da bir bilgi ver bari, boşline alabiliyor herhalde bu fiyatlara ?

yeni kasa passatın sadece testlerini izledim tasarımı çok güzel olmuş c sıfı dolu araç alacagıma d sınıfı boş araç almayı tercih ederim ayrıca arkadaş c sınıfı araçlar soruldugu için ben corollayla civic i karşılaştırdı

• Corolla advance cvt yeni test ettim araç çok güzel tavsiye ederim...

• Bence de civic ya da corolla. Oncelikle plastik jettayi eleyin. Focusa da benim içim hiç isinmamistir. Sorunsuzluk deyince aklima civic gelir hep. Konfor ve performansi da fena sayilmaz. Eger Eco olanindan alacaksaniz direkt bayide tüp de taktirabilirsiniz...

• Astra sedan ya da hb de inceliyiniz :)

• Bu ne kadar cahilce yorum otomobil tercihi sadece IIHS ye göre mi yapılıyor
  • Bence bu araçlar arasında az bekleyip 1.5 TDCİ 120 lik orta donanım dizel focus almak 70 bine doğru çıkıp ama bu araçlar arasında az yakan ve verimli olan Focus ve JETTA var ama dizelde 70 i geçmek gerekiyor jetta için orta donanımda 2.elde en iyi ikisi zaten.Japon atmosferik yüksek devirde performans veren motorlar bütçenize çok zarar verir 1.5 DCİ İCON 110HP 240 motorlu megane 3 hb de düşünebilirsiniz.D sınıfı 0 Km de ise PASSAT 1.4 TSI 125 200 TRENDLİNE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaceKıng26 -- 10 Kasım 2014; 14:19:38 >
  • YENİ jettada gayet başarılı IIHS de hemde İihs deil IIHS
  • Forumda ağır Japoncu grup var.Her yerde Cıvıc Corolla hiç objektif bi kaç değerlendirme bile yapmadan direk yapıştırıyolar.Benzinlide hep yüksek devir performansı olan motorları öneriyorlar yüksek devir çevirmezsende zaten performans vermiyor.Dizelde de zaten toyotanın performansı ortada diyecek pek bi şey yok jetta veya focus doğru tercih olur ama sende binersen bu trene nasıl istersen DOĞRU SÖLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLARMIŞ Bende de tüm japonculara eksi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaceKıng26 -- 10 Kasım 2014; 14:35:33 >
  • İlk tercihim honda ikinci tercihim toyota olurdu.
  • Araclardan jettayi ve civici eledim ama simdide opel astra sedan cikti karsima,
    Focus astra corolla uclusunde kaldm, focus konusunda fazla olumlu yorum almadm cevremde eledim..suanda iki otomatk vites arac astra ve corollada kaldim
    Toyota corolla advance 1.6 multidrive s. 67.560tl
    Opel astra sedan 1.4 sport active select 63.440tl

• quote:

Orijinalden alıntı: furki1907

Araclardan jettayi ve civici eledim ama simdide opel astra sedan cikti karsima,
    Focus astra corolla uclusunde kaldm, focus konusunda fazla olumlu yorum almadm cevremde eledim..suanda iki otomatk vites arac astra ve corollada kaldim
    Toyota corolla advance 1.6 multidrive s. 67.560tl
    Opel astra sedan 1.4 sport active select 63.440tl

astra ile corolla çok farklı araçlar senin ne istediğine bağlı tercih ederken çok zorlanmaman lazım spor sert ve küçük bir araç mı? büyük yumuşak ve konforlu bir araç mı?

• o fiyat aralığında focus mantıklı ama yeni kasası bir kaç aya çıkacak bu durumda eski kasayı almak ne kadar mantıklı siz karar verin.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.